Seleccions

Sergio García fa història

Selecció. En el duel contra Veneçuela, el davanter de l’Espanyol es va convertir en el jugador que més cops ha defensat la samarreta de Catalunya, amb un total de 16 internacionalitats

Sergio García sortia d’una lesió important. Havia estat sis setmanes de baixa i jugar amb Catalunya tenia el seu risc. Però volia ser-hi. Entenia que valia pena arriscar per ser a Montilivi amb els seus companys de selecció i era capità. Els pocs minuts que jugués li podien servir per tornar a agafar ritme de competició després d’estar tan temps aturat. Però és que, a més a més, Sergio García tenia un motiu de molt de pes per no perdre’s el duel contra Veneçuela. Gràcies a haver jugat es va convertir en el jugador que més cops ha defensat la samarreta de Catalunya, amb un total de 16 internacionalitats i 9 gols. El davanter de l’Espanyol va superar a un altre mite blanc-i-blau, Sergio González, ara tècnic del Valladolid. “Estic molt satisfet i orgullós de poder superar les internacionalitats de Sergio González amb la selecció. Sempre és un honor defensar aquesta samarreta.”, va dir. Sergio García va tenir una ocasió en el minut 4 i en el 37 va deixar el seu lloc a Pere Milla. Cal lamentar alguns xiulets que va rebre per part d’un sector del públic.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)