Seleccions

Catalunya, eliminada en el mundial per Sud-àfrica

Futsal. Tres gols en dos minuts al segon temps decideixen el partit i aboquen la selecció a jugar pel cinquè lloc contra Colòmbia

CATALUNYA 3 SUD-ÀFRICA 7

CATALUNYA:Jaume Bonada, Gabri Fargas , Nacho Vega, Sergi Climent, Òscar Blanco, Roger Aubareda, Ernest Tabueña, Sergio Saavedra, Eric Rodoreda, Josemi Lamora, Àlex Trilla i Dani Casanovas.SUD-ÀFRICA:Smith, Johannessen, Hill, Maluli, Tshabalala, Mokolel, Vere, Leonard, García, Koert i Taliep.GOLS:1-0 (12’) Nacho Vega; 1-1 (18’) Leonard; 1-2 (21’) Leonard; 1-3 (22’) Koert; 1-4 (22’) Koert; 2-4 (32’) Josemi Lamora; 2-5 (34’) Koert; 2-6 (38’) José García; 3-6, (39’) Sergio Saavedra, de penal; i 3-7 (40’) García..ÀRBITRE:Javier Petrino (Argentina) i Giusseppe Brunacci (Itàlia).

La selecció catalana de futsal ha caigut aquesta matinada en els quarts de final del mundial de l’Argentina contra Sud-àfrica (3-7). L’equip jugarà el partit pel cinquè i sisè lloc contra Colòmbia, campiona dels dos últims mundials. Passi el que passi la selecció obtindrà la seva millor classificació en la història d’un mundial. El millor resultat fins ara havia estat el setè lloc en el mundial del 2011.

El partit contra Sud-àfrica s’ha decidit en els primers minuts de la segona part quan els sud-africans han clavat tres gols en dos minuts que pràcticament han deixat el duel sentenciat (1-4). Abans, en el primer temps, hi ha hagut igualtat i els catalans s’han avançat fins i tot en el marcador en una acció de Nacho Vega. Els africans, amb una forta pressió, han capgirat el resultat amb dos dianes de Leonard i en el segon temps, gràcies a la seva força física, no han patit tot i un cert descontrol per les dues bandes.

Les semifinals del mundial les disputaran l’Argentina contra el Paraguai i el Brasil contra Sud-àfrica.