Seleccions

Set dècades després, Alemanya deixarà de vestir Adidas

Nike es convertirà en el proveïdor oficial de la ‘Mannschaft’ a partir de 2027

La relació contractual que tenia la selecció alemanya amb la marca Adidas finalitzava al desembre de 2026, i després de 70 anys vestint la marca alemanya, la Mannschaft farà un canvi històric al passar a vestir amb Nike a partir del 2027.

Aquest canvi es va anunciar a través d’un comunicat de la DFB (Federació Alemanya): “La Federació Alemanya de Futbol s’associarà amb Nike en matèria d’equipament des de 2027 i fins 2034. Nike equiparà a totes les seleccions nacionals de la DFB i promocionarà el futbol alemany en la seva totalitat”.

El president de la DFB, Bernd Neuendorf, va dir: “Estem desitjant treballar amb Nike i agraïm la confiança dipositada en nosaltres. La futura associació permetrà a la DFB seguir realitzant tasques clau en la pròxima dècada amb mirada al desenvolupament integral del futbol a Alemanya. Una cosa també està clara: fins desembre de 2026, farem tot el possible per aconseguir l’èxit compartit amb el nostre soci actual i de llarg temps, Adidas, a qui el futbol alemany li deu molt des de fa més de set dècades”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)