Seleccions

Artur Mas, l'atracció a la llotja

Artur Mas i Gavarró prometia ahir, dia en què prenia càrrec de la presidència del país, «plena fidelitat al poble de Catalunya». Avui, com un fidel més i com no podia ser d'una altra manera, el nou president cantarà Els segadors a la llotja de l'estadi Olímpic de Montjuïc. Comprovarà, una vegada més, com el sentiment català no troba la seva vàlvula d'escapament a través del futbol, l'esport rei, aquell que tan sovint va lligat a la política.

El camí recorregut en la lluita per l'oficialitat és curt, ja que no s'ha aconseguit sortir d'un model, la cita tradicional de Nadal, que encotilla molt les possibilitats de donar-se a conèixer al món. Caldrà veure com s'involucra el nou govern en una lluita històrica que sempre ha topat amb la figura d'Ángel María Villar a Madrid. Quan Villar ha afluixat la corda, Catalunya ha respirat. Però Villar també ha escanyat en més d'una ocasió les aspiracions catalanes.

Ahir a la tarda, Jordi Casals confirmava la presència de Mas en el partit contra Hondures i reconeixia: «És l'autoritat política que més interessa que vingui a aquesta cita.» El president de la federació també va confirmar que, entre altres polítics, també hi assistiran l'alcalde de Barcelona, Jordi Hereu, i el de Sabadell, Manuel Bustos.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)