Seleccions

Cornellà-el Prat, seu del partit de la selecció

Estrena amb Catalunya. L'estadi de l'Espanyol serà l'escenari per primer cop d'un partit del combinat català amb data i rival encara per decidir

Encara falta data i rival, però la selecció catalana ja té lloc on jugar el tradicional partit que per Nadal disputa contra una selecció oficial i reconeguda a tots els efectes pels estaments internacionals. L'escollit és l'estadi de Cornellà-el Prat, que serà la seu per primer cop en la seva curta història –es va inaugurar oficialment el 2 d'agost del 2009– un partit de la selecció catalana. Les bones relacions que mantenen l'actual directiva de l'Espanyol i els dirigents de la federació han permès una entesa ràpida per traslladar el partit de Montjuïc, estadi on s'hi han jugat els últims dos partits de la selecció, a Cornellà-el Prat.

Dotze partits al Camp Nou

Tot i fer tres anys que no s'hi juga un matx de la selecció, el Camp Nou, amb dotze partits, és des de la revifalla del 1997 l'estadi que més cops s'ha guarnit amb els colors quadribarrats. En plena època de creixement del sentiment independentista i després de poc més d'un mes de la celebració de les eleccions per a la presidència de Catalunya, l'aforament de 40.500 de l'estadi hauria de quedar petit.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)