Seleccions

El 9, reivindicació nacional i selecció

El diari, que inclou a les pàgines centrals un pòster amb el lema ‹2014: Catalonia Europe's next state›, es distribuirà massivament entre els assistents al partit

El diari fa avui onze anys i repassa la figura d'onze esportistes amb un clar compromís de país

Avui viurem un vespre ben especial amb el partit de la selecció catalana. Una jornada de futbol, però, sobretot, de reivindicació nacional. Per això, El 9 Esportiu de Catalunya tornarà a estar present de manera notòria aquesta tarda en el Catalunya-Nigèria. Amb aquest objectiu, el diari ha previst un ampli desplegament de mitjans, tant pel que fa a la cobertura informativa del matx com a la presència física en l'escenari del partit, que, per primer cop, serà l'estadi de l'Espanyol a Cornellà-el Prat.

El compromís de país d'El 9 Esportiu, l'únic diari d'esports que s'edita en català, anirà en aquesta edició encara més enllà, i també ha impulsat una acció reivindicativa en col·laboració amb El Punt Avui, la Plataforma Pro Seleccions Esportives Catalanes i l'Assemblea Nacional Catalana. Tots els assistents al partit que disposin d'un exemplar d'El 9 trobaran a les planes centrals del diari que teniu a les mans un pòster amb el lema 2014: Catalonia Europe's next state, que es podrà mostrar al llarg del partit per reclamar l'estat propi per a Catalunya. Un estat que, a hores d'ara, és l'única garantia per un ràpid i complet reconeixement internacional de totes les nostres seleccions nacionals.

Milers d'exemplars

Per garantir una difusió àmplia, es distribuiran milers d'exemplars d'El 9. Als que habitualment es poden adquirir a quioscos i els que reben els nostres subscriptors, s'hi afegiran 7.000 exemplars més, que seran distribuïts aquesta tarda a les portes de l'estadi de Cornellà-el Prat amb l'ajut de voluntaris de la Plataforma Pro Seleccions.

Onzè aniversari

El 9 Esportiu d'avui és també una fita molt important per totes aquelles persones que fem cada dia possible l'únic diari esportiu editat en català i amb una perspectiva netament nacional, ja que celebrem l'onzè aniversari de la publicació. Per això, aquest és un exemplar especial que, a banda de tota l'àmplia informació amb els detalls del Catalunya-Nigèria, i un component clarament reivindicatiu, també inclou un seguit de reportatges en què es repassarà el perfil d'onze personatges esportius que han destacat durant aquests onze anys pel seu destacat compromís nacional i amb les nostres seleccions.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)