Seleccions

La implicació és necessària

Crida a l'afició. El president de la Generalitat, Artur Mas, i el secretari general de l'Esport, Ivan Tibau, reclamen el suport incondicional a la selecció en uns moments clau per al futur de Catalunya

L'ambient de celebració i reivindicacions que hi havia ahir a Cornellà-el Prat i els 27.234 aficionats que no van parar d'animar Catalunya, van convertir el partit de la selecció en una festa. Val a dir, però, que el camp no es va omplir. Amb tot, el president de la Generalitat, Artur Mas, i el secretari general de l'Esport, Ivan Tibau, es van mostrar un pèl decebuts per l'entrada tenint en compte les grans expectatives pel moment reivindicatiu que viu el país.

“M'hagués agradat veure més gent al camp, perquè l'estadi és molt bonic, i ple hauria fet més goig”, va dir Mas, que també va tenir en compte l'embús de trànsit monumental que hi va haver als accessos de l'estadi de Cornellà-el Prat: “Ha faltat una mica de gent, tot i que m'han comentat que hi havia un gran col·lapse.” El president de la Generalitat també va parlar del reconeixement oficial de Catalunya en l'àmbit esportiu. “Qualsevol pas endavant de les seleccions costa Déu i ajuda”, va afirmar Mas, que va afegir: “No ens ho posaran fàcil, tot seria més senzill si Europa reconegués Catalunya com a estat.”

Pensant en el futur

El secretari general de l'Esport també va reclamar “una mica més de suport” i va explicar: “Seria bo que la gent respongués cada any. Avui era un dia important per demostrar què volen els catalans, i en aquesta ocasió potser ens hem quedat una mica curts.” Amb tot, Tibau cita la parròquia a respondre amb més força en el futur: “No ha estat possible omplir l'estadi aquest cop, tot i que el preu de les entrades era molt econòmic, però esperem aconseguir-ho en la propera ocasió.”

El president de la FCF, Andreu Subies, va parlar en unes línies similars. “Esperem que la societat catalana demani més partits”, va dir el dirigent, que va afegir: “Les coses s'han de demostrar sempre en la vida, nosaltres hem posat tota l'estima i la il·lusió del món en fer aquest partit, i ara falta que la gent vulgui més futbol.”

L'estadi ple hauria fet més goig, tot i que m'han comentat que hi ha hagut un gran col·lapse
Artur Mas
president de la generalitat
Avui era un dia important per demostrar què volen els catalans i potser ens hem quedat una mica curts
Ivan Tibau
secretari general de l'esport

Xiulets per a Artur Mas

El president de la Generalitat va trepitjar la gespa per fer l'entrega del trofeu un cop havia acabat el partit i va haver de sentir força xiulets. Artur Mas va entregar la copa al capità de Nigèria, malgrat l'1-1. I és que tot i que el partit va acabar amb empat, no hi va haver penals i Catalunya va cedir el trofeu a la selecció africana.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)