Seleccions

Catalunya tornarà el mes que ve la visita a Irlanda

Selecció amateur. Els de Toni Almendros prepararan la fase final de la copa Regions de la UEFA amb un matx a Dublín el 27 de febrer

La selecció catalana amateur, que el mes d'octubre passat va aconseguir el passi a la fase final de la copa Regions de la UEFA, prepararà l'última fase de la competició amb un amistós a Dublín. La federació, que volia premiar el bon paper dels de Toni Almendros en la fase intermèdia a Ucraïna, ha tancat un matx contra el combinat de Leinster i Munster el 27 de febrer, a dos quarts de vuit del vespre. Catalunya, doncs, tornarà la visita que els irlandesos van fer a la Nova Creu Alta de Sabadell el 27 de setembre passat, en què la selecció va vèncer 2-1. Si no hi ha canvis, el seleccionador, que avui serà guardonat en la Nit de l'Entrenador, anunciarà la llista de convocats a final de mes.

Fase final per concretar

Més enllà de la data aproximada, final de juny, encara s'han de concretar tots els detalls de la fase final, començant per la seu. Catalunya no hi presentarà candidatura i, per tant, serà un altre país l'amfitrió. Encara s'han de concretar els classificats, però de moment han passat tanda Isloch (Bielorússia), Olimp (Rússia), Hongria i el Vèneto italià.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)