Seleccions

Catalunya i el Llagostera empaten sense gols

Falta efectivitat. La selecció catalana amateur i el Llagostera no van trobar el camí del gol en un partit poc vistós al CAR de Sant Cugat

CATALUNYA0


Llagostera0


El duel entre la selecció catalana amateur i el Llagostera va començar mitja hora abans del que estava previst. L'ocasió més clara de la primera part va ser de Joaqui quan, després d'un bon contraatac, el seu xut va sortir encreuat (12'). A partir d'aquest moment, el joc es va concentrar al mig del camp, i el primer temps va acabar amb el Llagostera tenint més possessió, però sense que cap equip disposés de jugades de perill. La segona part va començar amb una clara ocasió, quan Gila va rematar de cap a boca de gol, però la pilota va topar amb el pal (47'). La resposta no es va fer esperar i en la jugada següent Boris va obligar el porter Ratti a intervenir. Després d'un inici mogut, el duel va baixar d'intensitat. Gila va ser el més actiu per part del Llagostera, tot i que va ser Sellarès qui va disposar de la millor ocasió per marcar amb una rematada de cap que va vorejar l'escaire. Per Catalunya, Carlos Martínez va intentar estrenar el marcador amb un xut llunyà, però la pilota va acabar a córner després de tocar amb un defensor. Al final, 0-0 en un duel que va servir perquè el combinat català prepari el pròxim compromís del 27 de febrer a Irlanda.

CATALUNYA: Iñigo, Joel, Vivó, Cano, León, Heredia, Pep Caballé, Cornellà, Marc Vilà, Pol i Javi Sánchez. També Bayona, Busquets, Ferrone, Arxi, Putxi, Cristino, Sasha, Guzman, Carlos, Boris i Enric. LLAGOSTERA: Nico Ratti, Canal, Vallho, Segarra, Barón, Artabe, Masó, Tarradellas, Joaqui, Aumatell i Nico. També Òscar Álvarez, Pi, Tito, Pitu, Àlex Moreno, Eloy Gila i Sellarès. ÀRBITRE: Congost Larrosa. COMENTARI: Partit disputat al camp de futbol del Centre d'Alt Rendiment de Sant Cugat.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)