Seleccions

La reedició de la final de Macau, el 18 a Vilafranca

Hoquei sobre patins. La majoria de jugadors que van guanyar el mundial B amb Catalunya el 2004 s'enfrontaran a Anglaterra en el desè aniversari del títol invalidat després per la FIRS

El partit de commemoració del desè aniversari del triomf de Catalunya contra Anglaterra en la final del mundial B de Macau (6-0) es disputarà el dia 18 a Vilafranca del Penedès a partir de les set de la tarda amb bona part dels mateixos protagonistes d'aquell títol que, malauradament, va ser anul·lat per la Federació Internacional de Patinatge (FIRS). La data exacta de l'aniversari és el 23 d'octubre. El reconeixement provisional de Catalunya a Miami va ser denegat a Fresno en una assemblea irregular que el TAS va obligar a repetir el 2005 a Roma i en què Catalunya va veure definitivament tallades les seves aspiracions. La pressió espanyola va ser ferotge.

Els deu elegits pel seleccionador Jordi Camps van ser els porters Víctor Agramunt i Ernest Freixes i els jugadors de pista Juli Anguita, Ivan Tibau, Quim Casalí, Josep Manel Edo, Jordi Rodríguez Rodri, David Busquets, Abraham Bagés i David Càceres. Els únics jugadors de Catalunya que no podran defensar la samarreta del Catalans want to vote són David Busquets, retirat fa dues temporades per problemes físics, i Rodri, que també ho va haver de deixar fa algunes temporades per prescripció facultativa. Hi serà lògicament Ivan Tibau, capità d'aquella selecció històrica i actual secretari general de l'Esport, que juga amb els veterans del Barça. El jugador anglès de més renom era James Taylor, exdefensa del Bassano.

Acord amb l'ANC

La federació va signar la setmana passada un acord amb l'Assemblea Nacional Catalana (ANC) per col·laborar en la campanya Ara és l'hora, que té com a objectiu ampliar la mobilització i conscienciació amb vista a la consulta del 9-N. La selecció lluirà una samarreta amb el lema We want to vote.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)