Seleccions

Torna la selecció absoluta

Selecció catalana femenina. Reneix el combinat, que comptarà amb la direcció de Natàlia Arroyo i Lluís Cortés. Va desaparèixer el 1998, però el 27 de desembre jugarà contra el País Basc

Setze anys després, la selecció catalana femenina absoluta tornarà a competir. La federació catalana va confirmar ahir que reneix aquest combinat desaparegut el 1998 després de proclamar-se campiona d'Espanya en una competició organitzada per la FEF.

Ahir, a més, també es va conèixer que Natàlia Arroyo, com a primera entrenadora, i Lluís Cortés, com a segon, formen el tàndem que dirigirà l'equip. L'estrena serà el dissabte dia 27 de desembre, a les 18.30 h, a Barakaldo per jugar contra la selecció del País Basc en el marc del partit que disputarà la masculina (el 28 a San Mamés). “És un repte fantàstic, un projecte que val la pena. Personalment em fa molta il·lusió formar part de la recuperació de l'absoluta femenina”, va dir ahir Arroyo, que reconeix que “suposa un pas més per donar impuls al futbol femení”.

“Volem aprofitar el potencial que té el futbol femení a Catalunya. La intenció és donar-li continuïtat i que pugui jugar, com a mínim, un cop l'any”, va dir Subies, president de l'ens.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)