Seleccions

Elit també en femení

Al Miniestadi. La selecció de Natàlia Arroyo es vol treure l'espina del partit a Barakaldo, on l'aiguat no va permetre veure el potencial català

La reivindicació comença a les 18.45 h al Miniestadi (Esport3), amb el partit que jugaran les seleccions femenines. Catalunya i el País Basc repetiran un duel que l'any passat va quedar molt desdibuixat per culpa de l'aiguat que va caure a Barakaldo. Allà, les de Natàlia Arroyo van empatar a un amb el combinat basc en un partit que, a mesura que passaven els minuts, més complicat es feia de jugar. L'objectiu, doncs, és trencar l'empat del partit d'anada i també ensenyar el nivell del futbol català femení.

“Animem tothom que vingui. Ja sabem que el dia és festiu però aquell que estigui tip de menjar, que s'aixequi de la taula i que vingui al Miniestadi a veure el partit”, deia la seleccionadora, Natàlia Arroyo. “Tenim moltes ganes de refer-nos i de guanyar el partit, ja que l'any passat ens vam preparar molt bé i no vam poder competir per culpa de l'aiguat que va caure a Barakaldo”, afegia la seleccionadora catalana, en el mateix sentit que la jugadora Alexia Putellas: “D'alguna manera tenim una espina clavada que ens agradaria treure'ns, perquè va ser una llàstima no poder gaudir d'aquell enfrontament.”

La selecció femenina va fer ahir un únic entrenament previ al partit, al CAR de Sant Cugat per preparar el matx. Avui tindran festa.

LA PRÈVIA

L'any passat ens vam preparar molt bé i no vam poder competir per culpa de l'aiguat
Natàlia Arroyo
entrenadora de la selecció
Tenim una espina clavada que ens agradaria treure'ns; va ser una llàstima, l'any passat
Alèxia Putellas
migcampista de la selecció

L'objectiu, superar el sostre al Mini

El partit té, a més, un altre objectiu, ja que la federació vol superar els 3.219 espectadors que es van apropar recentment al Miniestadi per veure el partit de vuitens de la Champions femení entre el Barça i el Twente. “És una bona xifra perquè la puguem superar, ja que significa el rècord recent d'assistència en un partit femení”, explicava Arroyo, que va rebre el suport dels seleccionadors masculins, Gerard López i Sergio González.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)