Seleccions

La visita d'Holanda, un desig que difícilment es complirà

Partit de Nadal. La data de l'amistós fa que el desplaçament de la selecció ‘oranje' sigui molt improbable. La federació neerlandesa, oberta a col·laborar amb la catalana per buscar alternatives

El Catalunya-Holanda que la FCF volia celebrar el Nadal vinent com a homenatge a Johan Cruyff és un anhel que difícilment es complirà. El fet que les dates FIFA estiguin acaparades per les seleccions reconegudes oficialment –i l'oranje ja les té totes ocupades– fa que quadrar una cita com aquesta sigui molt improbable. La federació catalana ja s'ha posat en contacte amb la neerlandesa per explorar les possibilitats de tirar endavant aquest partit, i des d'Holanda s'ha fet saber que és complicadíssim. Les vacances dels jugadors i el fet que bona part del combinat dirigit per Danny Blind jugui a Anglaterra, on hi ha lliga, impossibiliten la visita d'una selecció A per Nadal.

En aquest escenari, la federació holandesa està predisposada a col·laborar com a mediadora per buscar alternatives, com ara la visita d'un combinat de futbolistes de l'Eredivisie o un partit de llegendes, opcions verdes que encara s'han de valorar a fons. En tot cas, i tal com va deixar clar el president de la FCF, Andreu Subies, després del Catalunya-País Basc, la federació treballarà per buscar una opció atractiva i, si no es troba, el partit de Nadal no es jugarà la temporada que ve. La filosofia de fer jugar la selecció sigui com sigui ha canviat, i opcions del passat, com portar seleccions gairebé desconegudes, estan descartades de cara al futur.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)