Seleccions

Plata mundial catalana

Pitch-and-putt. Catalunya va quedar subcampiona de la copa del món després de perdre la final contra Irlanda (3-2) en un duel renyit

Catalunya continua en l'elit del pitch-and-putt mundial i ho va demostrar amb la segona posició en la copa del món disputada a la Xixerella d'Andorra amb Andorra, Xile, França, Galícia, la Gran Bretanya, Noruega, el País Basc i Suïssa com a rivals. La selecció formada per Marc Lloret, Josep Martínez i Enric Sanz va fer un molt bon campionat però no va poder arrodonir l'actuació amb el títol en perdre contra Irlanda (2-3) en una final renyida.

En l'enfrontament definitiu, els catalans es van imposar en el partit foursome disputat per Marc Lloret i Enric Sanz, tot i haver de remuntar un desavantatge de dos forats. A còpia de birdies en els forats 14, 15 i 16, el primer punt va ser favorable als catalans.

Però Catalunya es va encallar en els individuals. Tots tres van començar força malament. Només Enric Sanz va ser capaç de superar l'irlandès John Walsh, que acabaria guanyant l'apartat individual –per un forat–, mentre que Josep Martínez, en dues ocasions, i Marc Lloret van perdre els seus compromisos respectius. Tots dos van demostrar que en els forats llargs eren més forts, però Martínez ja perdia per set forats quan en quedaven cinc i Lloret va quedar a les portes d'empatar el seu partit, que perdia per un forat, quan en l'últim intentava un birdie que per molt poc no va entrar. Catalunya s'havia plantat a la final després de derrotar la Gran Bretanya (4,5 a 0,5) en les semifinals i França (3-2) en els quarts de final.

La victòria permet als irlandesos desempatar amb els catalans en el palmarès. Fins ara les dues seleccions disposaven de dues victòries mundials cadascuna, les de Catalunya els anys 2004 i 2006, i les d'Irlanda, en les dues últimes edicions disputades fins ara (2008 i 2012).

DOMINANTS

3-2
per a Irlanda
és el balanç de títols entre les dues millors seleccions de ‘pitch-and-putt'
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)