Informació, opinió i anàlisi
Franja TV3
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 400'
12.40
TV3xunTUB
Núria Vilanova
Núria Vilanova és la presentadora de l'InfoK i ha trobat una estona del seu informatiu infantil diari per gravar la seva story. Ha confessat al programa la seva passió per l'aigua i la natació, com li agrada treballar amb nens i que poc que li agraden les olives.
Altres
Durada: 35'
13.15
Cuines
El cuiner Marc Ribas és l'encarregat d'entrar cada dia a casa de la gent amb l'objectiu de contagiar-los la seva passió per la cuina.
Altres
Durada: 45'
13.15
Empanada de bonítol
S'actualitza una recepta gallega amb tècniques japoneses i empordaneses. El resultat: empanada de bonítol brutal.
Altres
Durada: 45'
13.15
Crema de mascarpone i kiwi
Es fa un mascarpone casolà per després acompanyar-lo d'uns kiwis marinats. Una barreja excel·lent per a unes postres diferents.
Altres
Durada: 45'
14.00
Telenotícies comarques
Espai dedicat a la informació d'actualitat local.
Informatius
Durada: 30'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
15.40
El paradís de les senyores
Emissió dels capítols Cap. 125, Cap. 126 i Cap. 127.
Sèries
Durada: 135'
17.55
Hudson i Rex
La vida secreta del Levi
Emissió dels capítols La mansió dalt del turó i La vida secreta del Levi.
Sèries
Durada: 85'
19.20
No tenim vergonya
El programa fa un repàs dels 35 anys de TV3 i, des d'un altre punt de vista, rememora algunes de les situacions viscudes al llarg de la història de la televisió pública de Catalunya. En 35 anys hi ha hagut temps per a tot, i molts moments que ja estaven oblidats despertaran sensacions viscudes fa 10, 20 o 30 anys.
Altres
Durada: 35'
19.55
Atrapa'm si pots
Programa de preguntes i respostes que convida l'espectador a participar des de casa seva.
Altres
Durada: 65'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 65'
22.05
Joc de cartes
La millor cuina amb gust de mar a Cadaqués i Roses
La ruta d'aquest estiu acaba fent parada a la Costa Brava, on el Marc Ribas busca la millor cuina amb gust de mar a Roses i Cadaqués. Les primeres concursants que coneix són l'Anna i la Maria, de Ca l'Anita, a Cadaqués, un restaurant familiar i amb molta essència amb més de sis dècades d'història. També a Cadaqués, i ben a la vora del mar, es troba el xiringuito La Sal, i per saler el que tenen el seu xef, l'Aniol, i el cap de sala, el Joan. L'últim restaurant que posarà a prova el gust de mar de la seva cuina serà el Falconera, de Roses, capitanejat als fogons pel seu xef, el Gregory, i a sala per l'Albert. Les aigües de la Costa Brava i la tramuntana seran testimoni d'aquest duel culinari.
Altres
Durada: 75'
23.20
Joc de cartes
Millor restaurant de platja al Montsià
Marc Ribas viatja fins al Delta de l'Ebre per buscar el millor restaurant de platja del Montsià. Un títol que es disputen tres parelles de restauradors: l'Helena i el Xavi, del restaurant Noves Algues, de Sant Carles de la Ràpita; la Gemma i la Lupe, del Casa Gemma, i la Maribel i la Laia, del Casa Ramon, tots dos de les Cases d'Alcanar.
Altres
Durada: 75'
00.35
Jugada Mestra
Coolhunters
El Serapi Soler i el Patrick Urbano, els Coolhunters, visiten el Teatreneu per confessar-nos que en realitat tot és una farsa i que, de moderns, no en tenen res. De fet, l'únic que els uneix és l'odi visceral cap a la gent, en general. Ens expliquen que, abans de fer tele junts, es van conèixer de festa, però no ens en poden donar més detalls perquè tampoc no en recorden gaire més. També es deixa caure pel sofà del programa la còmica i periodista Ana Polo, i El Niño de la Hipoteca presenta un nou tema, El rey de la noche.
Altres
Durada: 55'
01.30
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 150'
04.00
Rumba a l'estudi
Arrels de Gràcia.
Espai musical.
Altres
Durada: 60'
05.00
Folc a l'estudi
Marc Santo Quartet.
Espai musical.
Altres
Durada: 60'