Franja Antena.Neox

Dissabte, 27 abril de 2024
06.00
Mutant busters
Inclou , , , , i
Infantils
Durada: 60'
07.00
Neox Kidz
Inclou Érase una vez... el cuerpo humano, Gormiti season, Campeones: Oliver y Benji i Pokémon 2: el poder de uno
Infantils
Durada: 195'
10.15
El príncipe de Bel Air
Apestaba a caballo
Emissió dels capítols Amor en un ascensor, ¿Por quién suenan las campanas de boda?, Hoy, liebre, Vaya, ahí está i Apestaba a caballo.
Sèries
Durada: 120'
12.15
Los Simpson
El diablo viste de nada
Emissió dels capítols El circo volandero de Monty Burns, La ciudad, Los mafiosos, Ríos de alcohol, Un árbol crece en Springfield, La casa del árbol del terror XX, El Súper Homer i El diablo viste de nada.
Sèries
Durada: 200'
15.35
Pel·lícula: Sahara
Quan el gran explorador Dirk Pitt descobreix una llegendària moneda amb molta història, comença l'aventura més gran de la seva vida en emprendre la cerca d'un tresor a través d'algunes de les regions més perilloses de l'Àfrica.
Pel·lícules
Durada: 140'
17.55
Pel·lícula: Papillon
L'Henri Papillon Charrière és a la presó per un crim que no ha comès. Ha estat condemnat a cadena perpètua i l'han enviat a una presó de la Guaiana Francesa. Però llavors salva la vida d'un altre pres, el Louis Dega, que és un falsificador de documents. Per tornar-li el favor, el Louis decideix ajudar-lo a escapar, i junts conceben un pla de fuga increïble. Cap dels dos no vol continuar vivint en les condicions infrahumanes a què són sotmesos els presos, ja que són víctimes de tortures tant físiques com psicològiques.
Pel·lícules
Durada: 135'
20.10
Pel·lícula: The Quest, en busca de la ciudad perdi
Chris Dubois, un delincuente callejero, acaba en el Tíbet, secuestrado y vendido como esclavo.
Pel·lícules
Durada: 110'
22.00
Pel·lícula: Greenland: El último refugio
Quan el món s'assabenta que l'asteroide més gran de la història impactarà a la Terra i aniquilarà qualsevol rastre de vida, els governs de tot el món fan un sorteig, els guanyadors del qual podran sobreviure en refugis secrets. Aquesta decisió origina un caos mundial. El Jeff i la seva família emprenen un viatge perillós en què s'enfronten als perills més imponents de la naturalesa, la qual cosa els obliga a trobar la manera de mantenir-se units mentre intenten sobreviure.
Pel·lícules
Durada: 150'
00.30
Pel·lícula: El último tren a Katanga
Un grupo de curtidos mercenarios se embarcan en un peligroso viaje por el Congo en busca de un valiosísimo cargamento de diamantes.
Pel·lícules
Durada: 110'
02.20
The Game Show
Espai en el qual es repassen les millors estratègies de joc per a la ruleta, el black jack i el pòquer.
Altres
Durada: 45'
03.05
Minutos musicales
Música en directe interpretada per artistes de primer nivell. Un espai pensat i dissenyat per als amants de la música.
Altres
Durada: 175'