Informació, opinió i anàlisi
Programació TV3
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 30'
06.30
TN matí
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 115'
08.25
Els matins
S'entrevista Ramon Chacón, subcap de la Divisió d'Investigació Criminal dels Mossos d'Esquadra, per parlar de com Catalunya s'ha convertit en la principal productora de marihuana d'Europa quan fins fa uns anys era una zona de pas de la droga que anava cap a altres països. També s'analitza el creixement dels moviments populistes i autoritaris a molts països amb democràcies liberals amb Jordi Font, director del Memorial Democràtic. Per altra banda, el divulgador Dani Arbós desvela, entre altres curiositats, quina activitat física cal fer per endarrerir l'envelliment. Més tard, el raper Nach explica el seu doble vessant com a escriptor ara que publica el segon poemari, Silencios vivos. Finalment es parla sobre els acomiadaments col·lectius i tant experts com afectats aporten els seus punts de vista per buscar les causes d'aquest creixement dels expedients de regulació d'ocupació, els ERO.
Altres
Durada: 205'
11.50
Planta baixa
Magazín d'actualitat social i política, amb reporters al carrer, moltes connexions, sense tertúlies i amb públic al plató.
Altres
Durada: 125'
13.55
Telenotícies comarques
Espai dedicat a la informació d'actualitat local.
Informatius
Durada: 35'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
15.40
Cuines
Crema de cafè amb marron-glacé
El cuiner Marc Ribas és l'encarregat d'entrar cada dia a casa de la gent amb l'objectiu de contagiar-los la seva passió per la cuina.
Altres
Durada: 20'
16.00
Com si fos ahir
El Quim treu, davant del Jordi, el Miquel i el Litus, el tema de la parella oberta, però sense parlar en primera persona. La frivolitat amb què els amics tracten la qüestió fa que se senti malament. Ara sí que no sap què fer. La Marta, per la seva banda, anima a l'Edu a portar la seva mare al Billar Burger, convençuda que serà una bona manera que mare i fill s'acostin. La mare, després d'una primera entrada cordial, acaba ensenyant les urpes a la Marta. Paral·lelament, l'Ivan té problemes amb el contracte que li proposa el soci basc. Més tard, la Sílvia troba que les condicions són abusives i el convenç perquè sigui dur negociant.
Sèries
Durada: 40'
16.40
Tot es mou
Magazín d'entreteniment que no perd de vista l'actualitat. Un programa fresc i proper, en què els presentadors s'acosten d'una manera informal i distesa als esdeveniments del dia a dia.
Altres
Durada: 215'
20.15
Està passant
Informatiu satíric que analitza les claus de l'actualitat del dia i en busca la part divertida.
Altres
Durada: 45'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 65'
22.05
Alguna pregunta més?
Al programa d'avui, Ismael Pérez és a la final de la Copa Davis de Madrid. D'altra banda, Joel Díaz, a Díaz de fúria, denuncia la burocràcia que posa pals a les rodes als immigrants. A més, Pierre Oriola, el jugador del Barça de bàsquet i campió del món, passa per La televisió és cultura, on demostra que és fan del programa. Per acabar, es recorda Verano Azul, es balla amb els polítics i es fa una altra entrega de Cap de trons.
Altres
Durada: 40'
22.45
Joc de cartes
El millor restaurant de l'altiplà de la Segarra
Marc Ribas viatja fins a Santa Coloma de Queralt, a la Conca de Barberà, dins l'altiplà de la Segarra, per visitar La Barbacana i conèixer María Casajoanes, propietària i cuinera del restaurant. Més tard, arriba al Kokoro, on Cinta Benet, advocada de professió, demostra ser valenta i tirar endavant el negoci. També passa per la Braseria l'Alzina, el restaurant d'Anna Solé, que juntament amb la seva família lluiten cada dia per tirar-lo endavant. I acaba al Nobadis, on Juanjo Ceresuela li obre les portes de casa seva, un negoci que va més enllà d'un restaurant.
Altres
Durada: 80'
00.05
Joc de cartes
El millor restaurant de bolets del Baix Montseny
El programa va fins al Baix Montseny per tastar la millor cuina amb bolets del massís, on Marc Ribas coneix Lorena Sierra, del restaurant 4 Vents 3.0, un restaurant familiar a Hostalric, que s'ha convertit en el seu projecte de vida. També va fins a Sant Feliu de Buixalleu per descobrir la proposta creativa de Teresa Colomé, del restaurant Mas Gelat. A més, visita Susana Ambatlle, que, amb la seva valentia, va obrir el restaurant Gessamí, a Sant Esteve de Palautordera, fa un any i mig. I, per últim, descobreix Can Collet del Pla, a Sant Antoni de Vilamajor, amb Guillem Pou, un jove de 21 anys que té les coses molt clares.
Altres
Durada: 85'
01.30
Més 324
Espai de debat on es confronten diferents punts de vista sobre temes d'actualitat de Catalunya i del món.
Altres
Durada: 90'
03.00
Ritmes a l'estudi
Toni Solà.
Espai musical on es poden veure bandes catalanes gravant en un estudi el seu repertori. Des de jazz contemporani fins a pop, funk i tot un ventall de gèneres i subgèneres tan ampli com músics hi han participat.
Altres
Durada: 60'
04.00
Blues a l'estudi
Miguel Talavera Power Trio.
Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del blues i les seves variants a Catalunya.
Altres
Durada: 65'
05.05
Jazz a l'estudi
Nu-Roots.
Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del jazz i les seves variants a Catalunya.
Altres
Durada: 40'
05.45
Videoclips catalans
Selecció de vídeos musicals d'artistes catalans.
Altres
Durada: 15'