Programació TV3

Dimarts, 22 setembre de 2020
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 90'
07.30
TN matí
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 60'
08.30
Els matins
En aquesta ocasió, Lídia Heredia entrevista Javier Padilla, el metge de família a Madrid i autor dels llibres Epidemiocracia i ¿A quién vamos a dejar morir?. A més, l'economista Elena Costas analitza les mesures de conciliació per cuidar fills afectats per COVID a Catalunya i també a Suècia, on viu. També es pregunta al pare d'uns nens confinats com s'han organitzat per estar amb ells. Més tard, l'espai fa una escapada a la capital alemanya, on el corresponsal de TV3, Oriol Serra, mostra l'afició a la pesca que hi ha a la ciutat.
Altres
Durada: 150'
11.00
Planta baixa
Magazín d'actualitat social i política, amb reporters al carrer, moltes connexions, sense tertúlies i amb públic al plató.
Altres
Durada: 175'
13.55
Telenotícies comarques
Espai dedicat a la informació d'actualitat local.
Informatius
Durada: 35'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
15.40
Cuines
Suquet de llagostins
El cuiner Marc Ribas és l'encarregat d'entrar cada dia a casa de la gent amb l'objectiu de contagiar-los la seva passió per la cuina.
Altres
Durada: 15'
15.55
Com si fos ahir
El Quim s'enfada amb el Jordi per haver-se enrotllat amb la Xesca i li confessa que està enamorat d'ella i la Cati alhora. Encara que el Jordi no ho entén, li explica que no van arribar a fer l'amor, cosa que canvia les coses. Paral·lelament, la Sílvia s'interessa per l'accident de l'Eudald i pregunta a la Gemma si l'estava seguint, però ella de seguida ho desmenteix. No obstant això, la Sílvia comprova la coartada de la llibreria. Per la seva banda, la Noe grava un vídeo per fer campanya a les eleccions de l'AFA, on defensa el nou menú del menjador infantil; la guerra està servida.
Sèries
Durada: 40'
16.35
Tot es mou
Magazín d'entreteniment que no perd de vista l'actualitat. Un programa fresc i proper, en què els presentadors s'acosten d'una manera informal i distesa als esdeveniments del dia a dia.
Altres
Durada: 220'
20.15
Està passant
Informatiu satíric que analitza les claus de l'actualitat del dia i en busca la part divertida.
Altres
Durada: 45'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 65'
22.05
Catalunya aixeca el teló 2020
Emissió de la dinovena edició d'aquest acte que tradicionalment obre la temporada teatral a tot el país des del Teatre Victòria de Barcelona. Aquesta edició està marcada per la crisi de la COVID-19, que ha afectat de ple l'activitat teatral i les activitats culturals amb públic, i és per això que el lema de la gala és Omplim els teatres. D'aquesta manera es pretén reivindicar que la cultura és segura i mostrar la resistència del sector teatral. L'acte compta en aquesta ocasió amb la suma dels equips creatius d'El Terrat i d'El Mago Pop per oferir un acte molt amè, amb ironia, amb paròdies de programes molt populars de TV3, amb reivindicació, amb connexions pel territori i, naturalment, amb màgia.
Altres
Durada: 75'
23.20
Barcelona 2050. Reptes urgents per a un futur sost
Mitjançant el testimoni d'una trentena de professionals estretament vinculats amb la ciutat de Barcelona, aquest documental reflexiona sobre quines haurien de ser les línies mestres de qualsevol projecte que pretengui abordar el desenvolupament de la ciutat en l'entorn de la societat digital i en el context d'emergència climàtica.
Documentals
Durada: 80'
00.40
Més 324
Espai de debat on es confronten diferents punts de vista sobre temes d'actualitat de Catalunya i del món.
Altres
Durada: 95'
02.15
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 225'