Programació TV3

Dijous, 12 desembre de 2019
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 30'
06.30
TN matí
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 115'
08.25
Els matins
Avui, Lídia Heredia entrevista Susanna Barreda, parella de Jordi Sànchez, per saber com han rebut les famílies la decisió de mantenir en règim tancat els líders independentistes presos. Mentrestant, aquest dimecres, una tractorada a Lleida ha posat de relleu que els pagesos de la fruita dolça han tornat a tenir pèrdues amb la collita d'aquest any. El programa en parla amb el director general d'Alimentació de la Generalitat i amb un pagès afectat. A més, es connecta amb la Cimera del Clima de Madrid la vigília del tancament oficial, per valorar l'estat de les negociacions i saber per què algunes de les decisions importants ja han quedat ajornades fins a l'any que ve. I, per acabar, de cara a La Marató d'aquest diumenge, dedicada a les malalties minoritàries, els espectadors coneixen el cas de la Ivet, una nena de 4 anys que desaprèn tot el que ha anant aprenent.
Altres
Durada: 205'
11.50
Planta baixa
Magazín d'actualitat social i política, amb reporters al carrer, moltes connexions, sense tertúlies i amb públic al plató.
Altres
Durada: 125'
13.55
Telenotícies comarques
Espai dedicat a la informació d'actualitat local.
Informatius
Durada: 35'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
15.40
Cuines
Pa de pessic d'espècies amb xocolata blanca
El cuiner Marc Ribas és l'encarregat d'entrar cada dia a casa de la gent amb l'objectiu de contagiar-los la seva passió per la cuina.
Altres
Durada: 20'
16.00
Com si fos ahir
La Gemma atabala el Miquel controlant-lo en una reunió, i la Noe, per la seva banda, cuida el seu home amb excessiva condescendència. Mentrestant, la Marta necessita fugir dels seus problemes i menteix al Miquel per aconseguir que l'acompanyi al Racó de la Tortuga, un lloc on anaven fa trenta anys quan eren parella. Allà recorden que van enterrar una capsa amb missatges de tota la colla.
Sèries
Durada: 40'
16.40
Tot es mou
Magazín d'entreteniment que no perd de vista l'actualitat. Un programa fresc i proper, en què els presentadors s'acosten d'una manera informal i distesa als esdeveniments del dia a dia.
Altres
Durada: 215'
20.15
Està passant
Informatiu satíric que analitza les claus de l'actualitat del dia i en busca la part divertida.
Altres
Durada: 45'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 65'
22.05
El disc de la Marató
Altres
Durada: 15'
22.20
Polònia
Al programa d'avui se sap com ha anat la reunió entre ERC i el PSOE. Paral·lelament, s'estrena El séptimo sentido, la continuació d'El sexto sentido, en què un nen veu morts polítics que no paren de demanar que no hi hagi pacte entre el PSOE i ERC. Mentrestant, Tsunami Democràtic ha convocat una manifestació per al Barça-Madrid i, veient la mobilització policial que això suposa, una família catalana ha decidit organitzar una acció del Tsunami al seu menjador perquè la policia els vigili la casa mentre estan de vacances. A més, els presos polítics han obtingut el segon grau i podrien sortir de la presó d'aquí unes setmanes si troben feina. Per això, un empresari independentista mira de fer-los lloc a la seva empresa acomiadant tots els seus treballadors. Finalment, a La Zarzuela, Felipe i Letícia discuteixen sobre les suposades infidelitats del rei Joan Carles, ara que s'ha descobert que podria tenir un fill il·legítim.
Altres
Durada: 35'
22.55
Els meus pares
La mare de Miguel Poveda
La presentadora del programa va al Gran Teatre del Liceu acompanyada de Felicia León, la mare del cantaor de flamenc Miguel Poveda. Juntes gaudeixen del concert que Miguel fa a Barcelona per celebrar 30 anys en el món de la música. A través dels records i les vivències de Felicia, Gemma reviu com era la vida a casa dels Poveda León a Badalona quan eren petits, descobreix que van ser pioners en fer acampada lliure pel Cap de Creus i es sorprèn en saber com la mare de Miguel va descobrir que el seu fill tenia un do per la música. Més tard, Gemma també acompanya Miguel al barri de Bufalà, on vivia de petit, i descobreix que Miguel és una persona molt estimada.
Altres
Durada: 65'
00.00
Quan arribin els marcians
A la Terra fa temps que s'ha arribat a la conclusió que, d'entre tots els sistemes polítics, el menys dolent és la democràcia. Però l'última dècada han guanyat eleccions molts líders amb formes autoritàries i polítiques que amenacen diferents drets democràtics. Jason Stanley, Marcia Tiburi i Stephen Greenblatt analitzen com pot ser que alguns postulats feixistes continuïn temptant una part dels electors. A més, els marcians volen conèixer Àlex Murga, que, malgrat que està afectat per la síndrome de Beals, lidera el grup Beals The Band, amb qui acaba de treure disc: Use protection.
Altres
Durada: 30'
00.30
Més 324
Espai de debat on es confronten diferents punts de vista sobre temes d'actualitat de Catalunya i del món.
Altres
Durada: 95'
02.05
Gran reserva
Cultura. L'illa del tresor: Pedro Guerra
Espai que ofereix una selecció dels millors programes de la història de la cadena.
Altres
Durada: 25'
02.30
Gran reserva
Cultura. L'illa del tresor: Jaume Aragall
Espai que ofereix una selecció dels millors programes de la història de la cadena.
Altres
Durada: 25'
02.55
Ritmes a l'estudi
Javier Galiana & Spice Berberechos. Espai musical on es poden veure bandes catalanes gravant en un estudi el seu repertori. Des de jazz contemporani fins a pop, funk i tot un ventall de gèneres i subgèneres tan ampli com músics hi han participat.
Altres
Durada: 60'
03.55
Blues a l'estudi
Dani Nel·lo. Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del blues i les seves variants a Catalunya.
Altres
Durada: 60'
04.55
Jazz a l'estudi
Eladio Reinón Quartet. Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del jazz i les seves variants a Catalunya.
Altres
Durada: 60'
05.55
Videoclips catalans
Selecció de vídeos musicals d'artistes catalans.
Altres
Durada: 5'