Informació, opinió i anàlisi
Programació TV3
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 90'
07.30
TN matí
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 60'
08.30
Els matins
En el programa d'avui s'entrevista la diputada de la CUP Eulàlia Reguant per parlar de la decisió del seu partit de presentar una esmena a la totalitat dels pressupostos, però amb la voluntat de continuar negociant. També s'entrevista la presidenta del grup d'En Comú Podem al Parlament de Catalunya, Jéssica Albiach, que s'ha ofert a negociar els pressupostos si finalment la CUP no els dona suport. A més, es conversa amb els autors del llibre Fins al final de la vida, el metge responsable de dissenyar el sistema català de tractaments pal·liatius, Xavier Gómez-Batiste, i la infermera de la Unitat de Cures Pal·liatives de l'Hospital de Vic Anna Formiguera. D'altra banda, l'espai es fa ressò de la història de Filip Martinovic, que retrata en un documental el retorn al seu país d'origen al costat de la seva parella, Asha Broenn. Amb la periodista Mayka Navarro es parla del cas d'una dona que va utilitzar en una clínica de Barcelona el gest internacional d'auxili i de com la policia ha reforçat els protocols en les visites als domicilis per detectar casos de maltractament. Finalment, Sergi Picazo, Sara Muñoz i Albert Martín comenten i contextualitzen les principals notícies del dia.
Altres
Durada: 150'
11.00
Planta baixa
Magazín d'actualitat social i política, amb reporters al carrer, moltes connexions, sense tertúlies i amb públic al plató.
Altres
Durada: 175'
13.55
Telenotícies comarques
Espai dedicat a la informació d'actualitat local.
Informatius
Durada: 35'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 75'
15.45
Cuines
Peus de porc lacats
Marc Ribas cuina peus de porc farcits de nap i coberts d'una salsa densa molt gustosa.
Altres
Durada: 15'
16.00
Com si fos ahir
L'Hèctor i l'Ivan tenen un petit incident amb una dona: la Cloe, que ven artesania nepalesa en fires. Més tard, la Iolanda talla amb el Marc. Posteriorment, el noi pren consciència que se li ha acabat la bona vida i demana a la Cati que l'ajudi a pagar el pis. El Litus, per part seva, exigeix a l'Ismael que deixi de ser amic del Jan, encara que l'Eva l'adverteix que això no es pot evitar. Finalment, l'Ismael s'enfronta al Litus i queda amb el Jan.
Sèries
Durada: 40'
16.40
Tot es mou
Magazín d'entreteniment que no perd de vista l'actualitat. Un programa fresc i proper en què els presentadors s'acosten d'una manera informal i distesa als esdeveniments del dia a dia.
Altres
Durada: 215'
20.15
Està passant
Informatiu satíric que analitza les claus de l'actualitat del dia i en busca la part divertida.
Altres
Durada: 45'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
22.10
Joc de cartes
La millor xef de l'àrea metropolitana
Aquesta setmana, Marc Ribas fa ruta per l'àrea metropolitana de Barcelona a la recerca de la millor xef de la zona. La primera parada és a Sant Andreu de la Barca, al restaurant Dtaping, on Jasmina Montserrat dirigeix la cuina amb la mateixa fermesa amb què ha lluitat per guanyar-se un lloc al sector de la restauració. Després, el Marc visita el Mamarratxa Bistrot, de Molins de Rei, un local amb un nom molt peculiar que, segons la propietària, Laia García, resumeix la seva personalitat a la perfecció. Sense posar un peu fora de Molins de Rei, es visita el Calasanz. Allà, fa 18 anys que hi treballa la Maria Montserrat, que va començar fregant plats i ara és al capdavant de la cuina gràcies al seu afany autodidacta. I, finalment, es coneix la xef Maria Espín, propietària del Brau, que amb aquest projecte personal ha aconseguit portar a un altre nivell la passió que li va inculcar el seu pare per la gastronomia.
Altres
Durada: 75'
23.25
Joc de cartes
Millor restaurant de xató de Sitges i Vilanova
Hi ha plats que generen vertaderes lluites territorials. En aquest programa, quatre restaurants competeixen per coronar el seu xató com el millor de la zona. De fet, aquest és un punt decisiu en la competició, tant que el xató és una categoria extra que també ha de ser valorada i puntuada. El primer restaurant que ensenya aquest tradicional plat és el Costa Dorada de Sitges, encara que s'ha d'enfrontar amb la bona fama d'El Beso Sitges. Posteriorment, al costat de Vilanova i la Geltrú es coneixen dos restauradors amb molt de caràcter: Anna Soler, de La Pasifae, i Jordi Salvador, de La Polla Xica, un local que sorprèn més enllà del seu controvertit nom.
Altres
Durada: 85'
00.50
Més 324
Espai de debat on es confronten diferents punts de vista sobre temes d'actualitat de Catalunya i del món.
Altres
Durada: 95'
02.25
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 95'
04.00
Rumba a l'estudi
José Luis Lozano.
Espai musical.
Altres
Durada: 60'
05.00
Folc a l'estudi
Elisabet Raspall & Jordi Paulí.
Espai musical.
Altres
Durada: 60'