Informació, opinió i anàlisi
Programació TV3
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 120'
08.00
Els matins
Magazín d'actualitat que inclou entrevistes, reportatges i debats, entre altres seccions.
Altres
Durada: 150'
10.30
Tot es mou
Magazín d'entreteniment que no perd de vista l'actualitat. Un programa fresc i proper en què els presentadors s'acosten d'una manera informal i distesa als esdeveniments del dia a dia.
Altres
Durada: 200'
13.50
Telenotícies comarques
Espai dedicat a la informació d'actualitat local.
Informatius
Durada: 40'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 65'
15.35
Cuines
El cuiner Marc Ribas és l'encarregat d'entrar cada dia a casa de la gent amb l'objectiu de contagiar-los la seva passió per la cuina. Gessamí Caramés, per part seva, ensenya receptes fàcils i variades per als amants de la rebosteria i la pastisseria. A més, Arnau París proposa plats ràpids, senzills i pensats per motivar tothom a cuinar.
Altres
Durada: 45'
15.35
Cuines
Tortell de crema de torró
El cuiner Marc Ribas és l'encarregat d'entrar cada dia a casa de la gent amb l'objectiu de contagiar-los la seva passió per la cuina. Gessamí Caramés, per part seva, ensenya receptes fàcils i variades per als amants de la rebosteria i la pastisseria. A més, Arnau París proposa plats ràpids, senzills i pensats per motivar tothom a cuinar.
Altres
Durada: 45'
15.35
Cuines
Pebrots del piquillo farcits d'ànec
El cuiner Marc Ribas és l'encarregat d'entrar cada dia a casa de la gent amb l'objectiu de contagiar-los la seva passió per la cuina. Gessamí Caramés, per part seva, ensenya receptes fàcils i variades per als amants de la rebosteria i la pastisseria. A més, Arnau París proposa plats ràpids, senzills i pensats per motivar tothom a cuinar.
Altres
Durada: 45'
16.20
Com si fos ahir
Emissió dels capítols Cap. 1236 i Cap. 1237.
Sèries
Durada: 80'
17.40
El Paradís de les Senyores
L'Umberto truca al Riccardo des de Nova York per dir-li que ja és amb l'Adelaide i que potser podran arribar a temps per al casament. D'altra banda, el Luciano i la Nicoletta se sinceren: ell li explica tota la situació amb la Silvia i ella li confessa que sempre estimarà el Riccardo.
Sèries
Durada: 50'
18.30
UEFA Women's Champions League
Les jugadores blaugranes dominen el seu grup A amb autoritat: dues victòries en dos partits i un balanç de 8 gols a favor i tan sols 1 en contra. Avui visiten el camp de l'última del grup; l'equip suec encara no ha estat capaç de sumar ni un sol punt en la competició. Comentaristes: Danae Boronat, Mireia Vera i Laura Brugués. Des del Malmö Idrottsplats.
Esports
Durada: 150'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 75'
22.15
Joc de cartes
Duel entre restaurants tradicionals i creatius de Girona
Marc Ribas visita la ciutat de Girona per viure en primera persona un duel entre restaurants de cuina tradicional i de cuina creativa. A la banda de la cuina tradicional es troba el Mas Ros, a Cassà de la Selva, capitanejat pel cap de cuina Jaume Coll. També es coneix La Ferla, situat al casc antic de Girona, un restaurant d'origen italià que defensa Alba Fernández. La cuina creativa queda representada pel Formaticum de Marc Masó, un restaurant tematitzat de Girona del qual destaquen els formatges. Finalment, es visita el Nou Quart, a Quart, un restaurant que fa viatjar a l'Oest Llunyà de la mà de José Antonio Albacete.
Altres
Durada: 85'
23.40
Joc de cartes
La millor restauradora de les terres gironines
Hi ha moltes dones de Girona que han fet història. L'espai en coneix quatre que volen passar a la història del programa com la millor restauradora de les terres gironines. L'espai comença la ruta a Can Rajolet, el restaurant de Roser Nierga, una administrativa que fa tres anys va decidir canviar de feina per dedicar-se a la restauració. La següent parada és al restaurant de Renata Palaghianu, una romanesa que ha fet de Girona casa seva, i del restaurant Arrels, la seva oportunitat per aconseguir fer-se d'or. El tercer àpat és al Girum, on Susanna Vila vol demostrar que és una dona de pagès i que ha vingut a Girona per fer triomfar les verdures del seu hort. La ruta s'acaba a La Fàbrica, un local de brunch del qual Eva Cortés cuida fins l'últim detall.
Altres
Durada: 85'
01.05
Més 324
Espai de debat on s'enfronten diferents punts de vista sobre temes d'actualitat de Catalunya i del món.
Altres
Durada: 120'
03.05
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 55'
04.00
Rumba a l'estudi
La Séptima Trastada.
Espai musical.
Altres
Durada: 60'
05.00
Folc a l'estudi
Aranjazza.
Espai musical.
Altres
Durada: 60'