Barça

“No decidirà res, però guanyar seria fer un cop sobre la taula”

Xavi Hernández Entrenador del Barça

Per a Xavi Hernández el duel té importància, però relativa. “És que la sensació és que cada setmana passa això. El següent partit és el més important”, va dir el tècnic ahir en la prèvia. “Aquest partit no decidirà res, però faríem un cop sobre la taula si guanyem. És un partit molt important però no transcendental”, va explicar el preparador blaugrana, que va parlar de l’Atlético: “Són una roca defensivament.” “És un equip molt ben treballat, amb un joc més directe. Va canviant el sistema últimament i és difícil de preveure què farà. Ens hem d’adaptar a les circumstàncies. Defensivament gairebé no tenen llacunes i ens costarà generar coses. Haurem de ser més efectius que en els dos últims partits”, hi va afegir.

En aquest sentit, l’entrenador va analitzar què li està passant, a l’equip que orienta, darrerament: “Crec que és un tema més mental que no de joc.” “En els dos últims partits hem dominat molt, però s’han de matar els partits. Hem de tenir més contundència a les àrees. Quan ho tens a l’abast, has de ser més contundent, sobretot a les àrees”, va insistir. “En la lliga, ens han fet sis gols. En les altres competicions, ens ha costat. Ens hem d’endollar més en aquestes competicions en què per un detall quedes fora”, va cloure.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)