Barça

Giráldez aposta pel 50

Lliga F. El gallec pot assolir avui contra el Vila-real la seva victòria número 50 en la lliga com a entrenador del Barça

El dia de l’històric 9-0 contra el Benfica en la UEFA Women’s Champions League, el mes d’octubre, Jonatan Giráldez va assolir la victòria número 50 amb el Barça femení, en el còmput global de totes les competicions. Ara, cinc mesos després, el gallec té la possibilitat de sumar avui la seva victòria número 50 en la lliga de manera consecutiva com a entrenador. El rival, un Vila-real que arriba al Johan com a tretzè classificat, situat només un punt per sobre dels llocs de descens (12 h, DAZN).

Hi ha ganes de futbol al Johan. Els culers fa tres setmanes que no veuen rodar la pilota a l’estadi, perquè la lliga ha estat aturada perquè hi ha hagut compromisos de seleccions. El retorn serà dolç perquè abans del partit Alèxia Putellas, Mapi León, Keira Walsh i Lucy Bronze oferiran a l’afició els trofeus guanyats en la gala del The Best celebrada dilluns. És el millor reclam per omplir avui el Johan. Totes quatre repetiran en la prèvia del Barça-València al Camp Nou.

El Barça arriba al partit havent guanyat els 19 partits de lliga anteriors i amb l’1-4 de la primera volta al camp del Vila-real com a precedent recent. Són novetat en la llista de Giráldez, Jana Fernández, Ingrid Engen i Caroline Graham Hansen. Totes tres han rebut l’alta mèdica aquesta setmana juntament amb la portera Cata Coll. La balear ha quedat fora de la llista.

El Llevant les Planes rep el Betis, cuer

L’altre equip català de la primera divisió femenina, el Llevant les Planes, tanca avui la jornada al Municipal Les Planes amb la visita del Betis, el cuer, amb 12 punts (18 h). L’equip de Ferran Cabello (16 punts) podria abandonar avui mateix els llocs de descens si guanya el seu partit, en detriment d’un Sporting de Huelva que ahir va perdre a casa contra l’Athletic (2-3).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)