Barça

“Segur que ens donarà molt”

La cara que va mostrar ahir durant la presentació Vitor Roque, a qui no se li va esborrar el somriure ni un moment, va distar de la que feia quan va abandonar l’estadi de Gran Canària dijous, després del debut com a futbolista blaugrana. El davanter va entrar en el minut 78 i en l’últim sospir, ja amb l’1-2 al marcador, va malbaratar una ocasió claríssima que el va fer marxar decebut. Tindrà temps per fer gols. “Ens donarà molt; va molt bé a la profunditat i era un partit per a jugadors amb profunditat com ell”, va dir al final de l’enfrontament Xavi Hernández, que té fe en el jove futbolista per qui el club blaugrana pagarà uns 60 milions d’euros. “Em va dir que jugués tranquil i que si podia marqués un gol”, va revelar el Tigrinho ahir.

En el vestidor també hi confien i celebren l’arribada de Roque. “Com més competència hi hagi, millor a nivell individual i col·lectiu”, va explicar Ferran Torres. “És un jugador que ens donarà molt. Cal estar tranquils amb ell, però ja es veu la classe que té”, va manifestar Ronald Araujo.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)