Barça

Cancelo s’ha d’aturar

Lesionat. El lateral té una distensió del lligament lateral intern del genoll esquerre i és difícil que arribi a la supercopa. Des de la seva estrena ho havia jugat tot, titular en 20 partits de 22 disputats

El Barça 2023/24 no s’entén sense João Cancelo. Des que va aterrar, el lusità és un fix per a Xavi Hernández, que l’ha alineat pràcticament sempre com a titular. Dels 22 partits en què ha estat disponible, en 20 ha sortit d’inici i només en dos, de suplent: el dia que va debutar, al camp de l’Osasuna (31 minuts), i al de l’Anvers, en l’última jornada de la fase de grups de la Champions League, sense res en joc (30 minuts).

Però ara s’ha d’aturar per obligació perquè dijous, al feu de Las Palmas, es va lesionar. En el minut 5 de partit, es va regirar el genoll esquerre en una acció fortuïta intentant xutar una pilota i no va poder continuar; tot i intentar-ho amb un embenatge, va haver de marxar del camp en el minut 11. Ahir el club va confirmar que té una distensió del lligament lateral intern del genoll esquerre, sense aclarir quant de temps estarà fora. “És baixa i la seva evolució en marcarà la disponibilitat”, es va limitar a comunicar l’entitat. Així, per diumenge en la copa al camp del Barbastre està descartat i s’haurà de veure si arriba a la supercopa, en què la semifinal contra l’Osasuna és dijous, però també sembla complicat. Cancelo s’uneix a Ter Stegen, Gavi, Marcos Alonso i Pedri en una infermeria de la qual Iñigo Martínez sortirà avui si no hi ha cap contratemps.

LES DADES

2
suplències
només suma Cancelo des que és al Barça, als camps de l’Osasuna i l’Anvers.
0
partits
s’ha quedat sense jugar el lateral portuguès des del seu aterratge.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)