Barça

Xavi: “Contra el Barbastre no serà un partit fàcil”

Xavi Hernández ha parlat aquesta tarda en la prèvia del Barbastre-Barça de demà (21 h). Les declaracions més destacades.

Partit

“Tenim molt poc a guanyar i poc a perdre. Els son de segona FEF, nosaltres de primera. Hem d’anar amb els cinc sentits. Tenen el partit de la seva vida i serà complicat. Ja ens va costar guanyar l’any passat els setzens contra l’Intercity, vam haver d’anar a la pròrroga. L’objectiu és arribar a la final i guanyar-la, és un títol. L’Any passat ens vam quedar a les portes

Lamine Yamal

“Està sancionat. Fa temps que ho sabem. Arrossega una sanció de l’any passat. Son dos partits de sanció”.

Cancelo

“Cancelo té molt bones sensacions. No està descartat per la supercopa i, si tot va bé, viatjarà per la supercopa i allà valorarem”.

Balde

“Demà farem la llista de convocats. Avui no es trobava bé. Ha marxat a casa. Esperem que demà el podem convocar”.

Vitor Roque

“Físicament necessita ritme. Demà tindrà minuts, veurem quants. No volem fer proves perquè no serà un partit fàcil. Anirem amb els cinc sentits”.

Iñigo Martínez

“Demà jugarà ja. Es troba bé ha fet una bona recuperació. L’hem trobat a faltar”.

Marc Guiu

“Li tinc molta fe. Hem decidit que vagi amb el juvenil que té un partit molt important aquesta setmana. Però seguirà en la dinàmica de filial primer equip. Té moltes coses, m’agrada molt. El fitxatge de Vitor Roque no té res a veure”.

Importància dels jugadors del filial

“Demà hem de respectar el rival. Si pensem que serà fàcil ens equiovcarem. El Barbastre té coratge, agressivitat, han eliminat a l’Almeria un primera divisió. No serà fàcil, un error ens pot deixar fora. Hem de jugar amb els cinc sentits”.

El mercat. Fitxar futur o present?

“Fer veure a la gent que ara mateix no podem incorporar a ningú més pel tema del fair play. Amb la lesió de Gavi penso que seria molt bo un fitxatge al mig del camp, però veurem. Hi estem treballant per veure què podem fer. Vitor Roque és un fitxatge de present i de futur, però també s’han de fer apostes de present”.

Sergi Roberto

“El club ja sap que vull que segueixi. És exemplar, una garantia. Quan el tinc al camp se li ha d’explicar molt poca cosa, sap el que és el Barça. Un jugador molt criticat que sempre dona el nivell”.

La segona volt a la lliga

“Ha de ser millor. No hem de fer càlculs. Nosaltres hem d’anar pas a pas i partit a partit i fer una millor segona volta. Repetir el bon joc que ens doni la personalitat i determinació per trobar el resultat”.

Héctor Fort

“També li tinc molta fe. Demà tindrà minuts, veurem on però segur que jugarà”.

La gespa del camp del Barbastre

“L’estat de la gespa em preocupa sempre, ja ho sabeu. Però em preocupa més el meu equip, demà és un dia per no buscar excuses enlloc. Hem de demostrar que som millors que el Barbastre”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)