Barça

La posada en escena

Després de debutar dijous, Vitor Roque va ser presentat ahir com a jugador del Barça

“És una bèstia competitiva”, diu Rafa Yuste

A Vitor Roque li ha canviat la vida completament en una setmana. Als 18 anys, ha deixat el seu Brasil per desembarcar a Europa i per jugar en un gegant del futbol mundial com és el Barça. Pel cap li passen moltes emocions, que en els dos últims dies s’han multiplicat amb el debut dijous al feu de Las Palmas i la presentació com a jugador culer ahir. Ara sí, ja ha fet la posada en escena davant del barcelonisme. “És un somni fet realitat. Somiava jugar al Barça des de petit. Estic molt content”, va assegurar el jugador al camp Tito Vilanova de la ciutat esportiva Joan Gamper, on va ser presentat.

L’acte va arrencar amb la tradicional signatura del contracte per part del futbolista, que va estar acompanyat del vicepresident esportiu, Rafa Yuste, que va suplir el president Joan Laporta, absent per un tema personal. Després, el davanter va posar amb la samarreta blaugrana, amb el dorsal 19, el que lluirà, i es va passar als parlaments. No hi va haver roda de premsa, en la línia de les darreres presentacions al club blaugrana, i les paraules de Roque van ser en resposta a diverses preguntes fetes per la conductora de l’acte. “Els companys m’han rebut molt bé, de la millor manera possible”, va assenyalar l’exjugador de l’Athletico Paranaense, que ho va respondre tot en castellà. “Tot està anant molt bé”, va dir.

També va parlar Rafa Yuste. “Té 18 anys, però mentalment sembla que en tingui molts més”, va assegurar en l’acte, en què van ser presents el director esportiu, Deco, i el coordinador de futbol, Bojan Krkic. “Xavi em va dir que és una bèstia competitiva”, hi va afegir el dirigent. Finalment, Vitor Roque se’n va anar a vestir-se de blaugrana, va fer els típics tocs i es va fer fotos de record amb la seva família –el pare, la mare, la parella i la germana– i els seus dos representants.

És un somni fet realitat. Somiava jugar al Barça des de petit. Estic molt content
Vitor Roque
DAVANTER DEL BARÇA
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)