Barça

La gran setmana de Cubarsí

Somni complert. El central nascut a Estanyol, que ahir tot just va fer els 17 anys, es mostra feliç pel doble debut amb el primer equip del Barça en la copa i la lliga, i guanya crèdit davant Xavi

Salamanca i Sevilla formen part ja de la ruta de peregrinació de la família Cubarsí Paredes. Dues ciutats agermanades a partir d’ara perquè totes dues han estat escenari de la presentació en societat de Pau Cubarsí al futbol d’elit. Doble debut en la copa i en la lliga en només quatre dies de diferència. El nano va complir ahir tot just 17 anys. No hauria pogut tenir cap millor regal per part de Xavi.

Cubarsí havia anat convocat aquesta temporada contra el Vila-real, l’Osasuna, el Madrid, el Girona, el València, l’Almeria i la UD Las Palmas, també contra el Xakhtar i l’Anvers en la Champions, contra el Barbastre en la copa i a Aràbia en la supercopa, però ha estat contra l’Unionistas de Salamanca i el Betis quan ha tocat el somni amb les mans. Doble debut i boníssimes sensacions. En la copa ja va oferir grans pinzellades fent parella amb Kounde, però al Benito Villamarín, contra un rival molt més exigent i en un estadi on fins ara no havia guanyat ningú en aquesta lliga, el central nascut a Estanyol es va doctorar. Un 94% d’encert en les passades (només quatre d’equivocades en 62 intents) i gran tàndem amb Ronald Araujo.

A Sevilla, Cubarsí va demostrar personalitat, caràcter i, sobretot, confiança en el seu futbol. Excel·lent actuació. Xavi satisfet, el nano feliç i els culers encantats. “Estic molt content. Ha estat una de les millors setmanes de la meva vida perquè ha estat tot molt junt, el debut en la copa i després en la lliga. Sempre he estat culer i debutar amb el primer equip era un somni que ara per fi he pogut complir. El dia abans, en l’entrenament, vaig veure que potser seria titular, però fins que Xavi no va confirmar l’onze no ho vaig saber del cert. Em va fer molt feliç. Estava nerviós en l’inici, però a mesura que vaig agafar confiança vaig començar a deixar-me anar i vaig poder ser jo mateix”, ha explicat Cubarsí als mitjans oficials del club. Una garantia com a guardaespatlles d’Iñigo Martínez i Andreas Christensen.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)