Barça

El millor Lamine Yamal, alta per a la copa

Càstig acabat. Després de complir sanció contra el Barbastre i l’Unionistas, estarà per fi disponible contra l’Athletic

Lamine Yamal i Pau Cubarsí, per edat i una insolència ben entesa, van personificar la frescor del Barça al Benito Villamarín. En el cas de Lamine Yamal, el seu partit va vorejar l’excel·lència i va recordar la versió del gran futbolista que va enamorar el dia del Gamper contra el Tottenham. Els seus números contra el Betis van ser brillants. Va guanyar 11 dels 16 duels; va fer tres assistències clau, una de les quals va significar el quart gol del Barça; va estavellar dues pilotes al pal; va completar 5 dels 7 regatejos que va intentar, i va registrar un 78% d’encert en la passada. Va ser un dels noms del partit i un autèntic malson per al brasiler Abner a la banda.

Absent contra el Barbastre i l’Unionistas de Salamanca en les dues primeres eliminatòries de copa que ha afrontat el Barça per una sanció de dos partits que li van imposar al seu dia per una expulsió contra el Màlaga en la copa juvenil el gener del 2023, Lamine Yamal estarà ja disponible per a Xavi per als quarts de final de demà a Bilbao. El seu retorn en la copa i el seu grandíssim partit contra el Betis són una gran notícia per a la cita a San Mamés.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)