De Paul i Lino guien l’Atlético

Champions. L’equip de Simeone deixa viu el Borussia, però anirà a Dortmund amb avantatge

Atlético 2 Dortmund 1

ATLÉTICO:Oblak, Molina (Saúl, 91’), Witsel (Savic, 91’), Giménez, Azpilicueta, Samu Lino (Riquelme, 91’), Marcos Llorente, Koke, De Paul (Correa, 80’), Morata (Pablo Barrios, 64’) i Griezmann.BORUSSIA DORTMUND:Kobel, Ryerson, Hummels, Schlotterbeck, Maatsen, Sabitzer (Reus, 84’), Emre Can (Özcan, 84’), Sancho, Nmecha (Brandt, 46’), Adeyemi (Bynoe-Gittens, 73’) i Füllkrug (Haller, 60’).GOLS:1-0 (4’) De Paul. 2-0 (32’) Samu Lino. 2-1 (81’) Haller.ÀRBITRE:Marco Guida (italià).T.G.:a Giménez, Llorente, Lino, Maatsen i Can.

L’Atlético de Madrid va brodar el guió fins al minut 81, però el gol de l’espigat Haller dona vida a un Dortmund que durant molts minuts va córrer el risc de perdre l’eliminatòria a Madrid. Gran partit en línies generals dels de Simeone, que aniran amb avantatge a Alemanya, però que ahir van acabar el primer assalt al Cívitas Metropolitano amb la sensació d’haver pogut sentenciar. Va fer-ho perfecte l’Atlético en la primera mitja hora i va acabar patint per conservar el 2-1.

De Paul va marcar abans del minut 5 de partit després d’un error greu del Dortmund en la sortida de la pilota i Samuel Lino va tornar a castigar els alemanys superada la mitja hora de joc. L’Atlético havia governat el partit, però Haller, a la mitja volta, va batre Oblak a 9 minuts del final i sort encara en va tenir l’equip d’El Cholo que una posterior rematada de Bynoe-Gittens trobés el travesser com a destí.