Barça

Xavi: “Estem a mig camí, no hi ha res fet”

L’entrenador del Barça, Xavi Hernández, ha comparegut davant els mitjans de comunicació després de la victòria contra el PSG (2-3) al Parc dels Prínceps. Aquestes han estat les seves declaracions més destacades:

Valoració del partit

“Hem sabut minimitzar al PSG perquè defensivament hem entès que havíem de ser molt solidaris. Hem fet la primera pressió molt bé i estic molt orgullós de l’equip. És una gran victòria contra un dels grans equips del món. És molt difícil defensar aquest equip. Estem a mig camí, no hi ha res fet”.

Maduresa de l’equip

“Els jugadors s’ho creuen. Jugant d’aquesta manera tindrem les nostres possibilitats de passar a semifinals. No hi ha res fet. Sí que és veritat que és moment de sentir-se molt orgullós i content del treball de l’equip, per com han entès el que havíem de fer. Ha estat un gran partit, i podem dir que el Barça està viu”.

Pedri, decisiu amb la seva assistència

“Havia parlat amb Pedri que jugaria mitja hora, després de la lesió. Ens ha donat pausa, calma, és un futbolista diferencial en aquest sentit. La seva passada és extraordinària i ens ha anat molt bé. Hem remuntat un partit que es posava molt difícil.”

Expectatives de l’equip

“Soc un barcelonista més, i estic molt orgullós i content, però això no ha acabat. Estem en la meitat d’aquesta pel·lícula. És una gran victòria fora de casa a Europa, que feia molt anys que no passava. Ara tenim un partit molt difícil a Barcelona”.

Futur a la banqueta del Barça

“És moment de gaudir i acabar la feina. El dimarts tenim un treball crucial per passar a semifinals. No canvia absolutament res”.

Els fantasmes europeus han quedat definitivament enterrats?

“Tant de bo, perquè venim d’anys molt difícils per al Barça a la Champions i aquesta victòria demostra que el Barça està viu i podem competir davant un senyor equip, fet per guanyar aquesta competició. És una gran victòria pel barcelonisme”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)