FIBA Champions

El Nou Congost rep el gran favorit

Bàsquet. FIBA Champions League. El Darüssafaka, un equip amb cinc jugadors que anoten més de 10 punts de mitjana, visita el Baxi Manresa, que té l’obligació de seguir fort a casa

El Baxi intentarà avui (21 h, DAZN/Esport3) estrenar-se en el Top 16 de la competició. Els de Pedro Martínez, que van perdre a la pista del Tofas Bursa en la primera jornada, són conscients que per passar a quarts han d’assegurar els partits del Nou Congost. L’equip turc és el favorit del grup i es va estrenar amb triomf contra el Treviso (88-76). En la lliga turca és tercer (14-6) només a darrere del Fenerbahçe (16-4) i l’Efes (15-4). Olaseni (14,8 punts i 6,4 rebots) és el principal perill però també disposen del turc Ozdemiroglu (12,5), Boothe (11,4), Caupain (10,9) o Pineiro (10,1). Cinc jugadors que de mitjana anoten més de 10 punts en un gran treball d’equip.

D’altra banda, ahir es va disputar l’altre partit del grup entre el Treviso i el Tofas de Bursa. El triomf va ser dels turcs (51-92), que acumulen 2-0. Els italians encara no han guanyat.

La ‘final four’, a Bilbao

La FIBA va fer oficial que la fase final es disputarà del 6 al 8 de maig a Miribilla, a Bilbao. Si els manresans quedessin entre els dos primers del grup i passessin a quarts, els aficionats del Baxi podrien desplaçar-se massivament a Bilbao.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)