Eurolliga

“Hem fet un partit molt dolent i el castig és gran”

Saras Jasikevicius Tècnic del Barça

“És un cop duríssim, dels que fan molt mal no només ara, sinó durant molt de temps. Ens ha sortit un partit molt dolent i el càstig és molt gran. El nostre bàsquet no ha estat bo en bona part del duel, tot i que els percentatges de la primera part en els triples eren bons. Ens ha fet mal encaixar cinc punts en el tram final del segon quart quan encara teníem una falta per fer”, va afirmar el tècnic Saras Jasikevicius, decebut, en la roda de premsa. Quan li van preguntar per Mirotic, no es va voler centrar en actuacions individuals: “Ha tingut un mal dia, però el problema ha estat col·lectiu i ho hem volgut resoldre amb accions individuals. Ara les paraules sobren, són molt barates. Hem d’estar tots junts. No serà fàcil, però ens hem d’aixecar i guanyar la lliga.” Saras, que va qualificar d’absurd el partit per al tercer i el quart lloc de demà, es va agafar malament una pregunta sobre el seu futur: “El meu futur? Acabem de perdre una semifinal.” I va qualificar de “gran decepció” la desfeta: “Un fracàs? Això ho haureu de jutjar vosaltres.”

“És el dia més dur de la meva carrera”, va sentenciar Niko Mirotic als micròfons de RAC1: “Em dol saber que no he ajudat l’equip en aquest moment tan important. He fallat a l’equip i a la nostra afició. Demano perdó i felicito el Real Madrid. Per la derrota i per la meva actuació, per aquest desastre que he fet avui, des del principi fins al final. Estic fotut. És una lliçó més que em dona la vida. Em pensava que seria l’any del Barça i el meu any, i no ho ha estat. La vida et posa al teu lloc. L’afició no s’ho mereix.” Qüestionat sobre si ho tornaria a intentar, Mirotic va afegir incertesa al seu futur: “No sé què passarà l’any vinent”.

“És una merda. Ho hem perdut nosaltres. Treballes vuit mesos per això i tornes a ensopegar amb la mateixa pedra, el Madrid. Ja fa tres anys seguits que ens passa el mateix”, deia amb ulls plorosos Àlex Abrines, que sempre parla amb el cor a la mà. Tomás Satoransky, per la seva banda, també estava tocat: “Aspires a tot i tens bones sensacions, perquè fas una bona temporada, i és molt dur perdre així. Hem fet una mala segona part. Hem de tirar endavant.”

ABRINES

“És una merda. Ho hem perdut nosaltres. Tornem a ensopegar amb la mateixa pedra”

MIROTIC

“És el dia més dur de la meva carrera. Ara no sé què passarà l’any vinent”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)