Eurolliga

El Barça no competeix a la final de consolació (66-78)

Els blaugrana han arribat a perdre de 21 punts (70-49) en un partit que ha semblat una costellada

El Barça no ha competit a la final de consolació (78-66) en la lluita pel tercer lloc en un partit que s’hauria de deixar de fer perquè no serveix per res. L’estrella del Mònaco Mike James només ha jugat només 6 minuts mentre Jasikevicius no ha fet descansar les seves estrelles sinó que les ha fet jugar: Mirotic (25 minuts) que ha estat el màxim anotador amb 15 punts. El millor però ha estat Nnaji (7 punts i 4 rebots en 12 minuts de joc).

El matx ha arrencat amb igualtat i sobretot sense tensió ni intensitat (10-10). El Mònaco s’ha trobat còmoda i ha anat obrint forat en el marcador. Primer superant els 10 punts amb un contracop de Strazel i després obligant a demanar un temps mort a Jasikevicius (44-26) a 1:47 pel descans. Els blaugrana no han millorat després de la sortida del vestidor i ha continuat sense competir. Els del Principat han agafat una màxima diferència de 21 punts (70-49). Des d’allà fins al final ha estat penitència.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)