ACB

El Girona renova Èric Vila

L’aler-pivot de Bescanó complirà el seu tercer curs a Fontajau

Èric Vila (2,09 m, 1998) seguirà una temporada més a Fontajau, la tercera de l’aler-pivot de Bescanó al club de Marc Gasol, amb qui va pujar de la LEB Or i ha disputat tots els partits de lliga el darrer curs –sis en el cinc inicial–, en el qual va acreditar 4,7 punts, 3 rebots i 4,7 de valoració en 16 minuts de mitjana.

“Estic molt il·lusionat de seguir al club de la meva ciutat i continuar representant a la gent de Girona al màxim nivell. L’ACB és una categoria molt exigent així que personalment em vull establir a la lliga, ser constant en una lliga tan competitiva i continuar aprenent.” afirma el 4 del Girona, que hi afegeix: “Estic molt content per la pròxima temporada. Segur que no serà fàcil però amb esforç i constància ho tirarem endavant i gaudirem de molts bons moments a Fontajau com hem viscut en el passat.”

Vila és la segona renovació d’aquest estiu, després de la de Jaume Sorolla (2,11 m, 1997), que també complirà el seu tercer exercici al Girona. Quino Colom i Kameron Taylor, que l’estiu passat van signar per dos anys, i el fins ara únic fitxatge, el serbi Stefan Dordevic (2,07m, 1998), son els noms confirmats de la plantilla que dirigirà Salva Camps. Jeremiah Hill, Ondrej Hanzlík, Pol Figueras, Dusan Miletic i Pato Garino son les baixes anunciades per l’entitat després de confirmar la marxa d’Aíto.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)