ACB

Salva Camps: “Hem de seguir amb confiança”

“Sempre es pot millorar, però hem de continuar amb la dinàmica i seguir amb confiança. Si ens acompanya l’encert i en tenim més, segur que serà més fàcil” diu Salva Camps en la prèvia del Girona - Palència d’aquest dissabte a Fontajau. El conjunt gironí rep el cuer de la lliga (2-15) després d’igualar la seva pitjor ratxa en el curs i mig que du a l’ACB: 5 derrotes. “Son diferents factors, a vegades és l’encert com la setmana passada i altres el rebot. El que sí és cert és que estem defensant molt bé, en aquest període la defensa és bona i ens permet arribar als dos últims minuts amb opcions de guanyar com a Bilbao i a Saragossa” explica l’entrenador, que reconeix: “A ningú li agrada perdre”. “Ens hem de centrar en guanyar el proper partit igual que quan vam començar guanyant tres partits seguits” afirma sobre com afecta la ratxa la plantilla, afectada per la grip i amb Sergi Martínez i Maxi Fjellerup encara lesionats.

“Hem de jugar tranquils, seriosos i amb energia per arribar al final del partit amb opcions i guanyar-lo” exposa Salva Camps, que sobre el duel amb el cuer recorda: “El rival ve amb dos reforços i no té res a veure amb el partit de la primera volta. Perquè tenen un entrenador nou, juga més dinàmic i haurem de ser capaços d’igualar aquesta necessitat que tenen de guanyar per la situació en la què estan”. “Afrontem el partit amb il·lusió, juguem a casa on fins ara hem estat competitius i hem jugat amb energia” assegura. I espera que “ens acompanyi l’encert, i l’energia i la sort que ens ha faltat per revertir la situació”. “Hem d’aprofitar que juguem a casa i l’energia que ens dona jugar aquí per fer el pas endavant i guanyar” sintetitza sobre com girar full a la mala ratxa, més enllà de qui sigui el rival: “Tots els partits són importants. Tenim uns objectius i ens toca jugar contra els equips que hem guanyat a la primera volta. No ens traiem responsabilitat i també és divertit, aquests moments son els que agrada jugar i hem d’estar preparats”.

El pes

“És una ratxa negativa però sobretot pesa, més que a les cames, a nivell mental. Ens en volem sortir i aquest és un partit en què ho volem fer, a Fontajau i amb l’afició al nostre costat” diu Juani Marcos, que qualifica el partit, com tots els de la segona volta, com una final. “Que estiguin amb nosaltres, estem lluitant setmana a setmana i volem que confiïn en nosaltres” és el missatge a l’afició de l’argentí.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.