Espanyol

Braithwaite: “El derbi és molt important per a nosaltres”

L’Espanyol continua posant-se a punt per al retorn de la competició. Un dels jugadors que es va incorporar més tard als entrenaments és Martin Braithwaite, que va disputar el mundial de Qatar amb Dinamarca. Avui, el davanter ha atès els mitjans de comunicació des de terres murcianes. Aquestes han estat les seves declaracions més destacades:

El derbi del dia 31

“El derbi és molt important per al club, per a l’afició i també per a nosaltres. Tot i això, al final és un partit que volem guanyar. Serien tres punts per a nosaltres”.

Com se sent

“Estic molt content d’estar amb els meus companys. Tots estan treballant molt dur. Jugaré on l’entrenador vulgui. Si he de jugar de porter, ho faré. Estic aquí per ajudar a l’equip. Això és el més important”.

La necessitat de guanyar

“Tenim un bon equip, però s’ha de guanyar. Estem allà a cada partit, però hem de fer un pas més perquè hem empatat massa. Toca donar una mica més de nosaltres”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)