Espanyol

Aprovats tots els punts de l’ordre del dia de la junta d’accionistes

Amb una representació del 99,67% del capital del club blanc-i-blau –el president Chen Yansheng posseeix el 99,6% del total–, el president i els petits accionistes han votat per una unanimitat, com era presible, cada un dels punts de l’ordre del dia estipulats en la junta d’accionistes.

Entre els acords votats hi ha els resultats econòmics del curs passat, els d’enguany, la reelecció de l’auditor de comptes i els membres del consell d’administració i també retocs estatutaris com no obligar als membres de la junta general d’accionistes a participar de forma presencial en aquestes, fet que permetrà al president fer-ho de manera telemàtica –un fet que ja ha passat darrerament ajudat per les mesures anticovid.

El club ha anunciat pèrdues d’uns 23 milions, derivades encara de la pandèmia i un deute net de 43 milions. Els periquitos han estipulat tenir un pressupost per la propera temporada de 92 milions tot i que encara hi ha unes despeses aproximadament de 109 milions. És per això que l’Espanyol lluita per augmentar els ingressos ordinaris i reconduir el model i el projecte per tal de no dependre tant de la venda de jugadors, un aspecte que ha anat a la baixa per culpa de la deflació del mercat i la incapacitat del club per evitar-la, i encarar-ho tot a una economia sostenible amb el planter com a pal de paller.

En el torn de precs i preguntes, Chen ha negat que el club estigués en venda ni que s’estigués parlant o negociant amb cap fons d’inversió la venda.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)