Espanyol

“Ens comprometem a reforçar l’equip en el mercat d’hivern”

El president de l’Espanyol Chen Yanshen ha intervingut de manera telemàtica en la junta d’accionistes que està celebrant el club blanc-i-blau. El màxim mandatari ha obert l’acte amb un missatge optimista per a tots els aficionats de l’entitat si bé ha xifrat les pèrdues del curs 2021/22 en 20 milions d’euros, encara la majoria derivats de la pandèmia. Tot i això, Chen ha puntualitzat: “Les ampliacions de capital i el sanejament anterior fa que la nostra situació sigui estable. Tot això ens permet afrontar situacions complicades sense posar en risc el patrimoni”, deia el xinès, que ha afegit: “Ens avancem a la inestabilitat i moment complicat que ve per a tots els públics gràcies a l’experiència dels darrers anys”.

A nivell esportiu i social, el president ha comentat: “Busquem un canvi de mentalitat en el primer equip per aconseguir els resultats desitjats. Estem compromesos a reforçar l’equip en el mercat d’hivern i a construir una segona ciutat esportiva que complementi l’actual. El creixement esportiu passa pel planter i volem reenganxar a l’afició, tot i que la campanya de socis de l’estiu no ha complert els objectius”, sentenciava un Chen

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)