Espanyol

A Diego Martínez, se li acumulen els problemes

Espanyol. Els blanc-i-blaus perden els centrals Montes, Calero i Cabrera de cara al duel contra l’Elx. Tampoc podran disposar encara de Joselu

El moment d’esperança que vivia l’Espanyol des de la tornada a la competició després del mundial s’ha acabat esfumant en tres partits, i és que la línia irregular que havia adoptat l’equip des de l’inici de temporada, o més aviat que havia heretat del curs passat, no deixava més marge d’error. Fa poc més d’un mes, Joselu, en roda de premsa, va fer una crida a la tranquil·litat al·legant que encara quedava molta lliga i va declarar estar segur “que l’equip al final no patirà”, però a hores d’ara el capità sembla que s’ha d’empassar les seves paraules optimistes perquè els periquitos tornen a estar a només un punt dels llocs de descens.

L’Espanyol només ha pogut sumar quatre victòries en aquesta lliga (contra l’Athletic i el Getafe, a domicili, i contra el Valladolid i el Betis, a l’RCDE Stadium) i, a més, dilluns va veure trencada la ratxa d’imbatibilitat a casa en perdre contra la Real (2-3), un bon ritme que acumulava des de principis d’any, temps durant el qual havia aconseguit també dos empats contra el Girona i l’Osasuna. Un fet que ara mateix atura l’esclat de la desesperació és que el pròxim rival en la lliga és el cuer i, tot i jugar al Martínez Valero, molt malament haurien d’anar-li les coses, a l’Espanyol, per no endur-se’n els tres punts diumenge, tenint en compte que els il·licitans només han conegut el sabor de la victòria contra el Vila-real. A més, l’Elx haurà tingut menys dies de descans entre jornades, ja que aquest vespre s’enfronta al Madrid al Bernabéu.

Però no ho tindrà gens fàcil l’Espanyol, ja que té un equip ple de baixes. Els periquitos hauran de prescindir de Joselu per tercer partit consecutiu i, amb aquest panorama, Diego Martínez encara veu com les coses sempre poden empitjorar, i és que només té disponible un central. César Montes ja va causar baixa contra els txuri-urdin per molèsties musculars i encara no ha rebut l’alta mèdica, una absència molt important, ja que el mexicà s’ha convertit en una peça clau de l’eix de la defensa des de la seva arribada a l’Espanyol. Tampoc hi és Fernando Calero, que va haver d’abandonar el terreny de joc dilluns en la mitja part per problemes físics, i, per postres, Leandro Cabrera, que es va marcar un gol en pròpia porteria, no podrà ser convocat perquè va veure la segona targeta groga en el temps afegit.

Una bona notícia és que els dos equips que hi ha per sota, València i Getafe, s’enfronten entre si.

Machín, en el camí de Martínez

Al Martínez Valero espera un vell conegut de l’Espanyol, Pablo Machín. L’actual entrenador de l’Elx, equip al qual va arribar al novembre, va ocupar la banqueta blanc-i-blava durant tres mesos a finals de l’any 2019 fins que va ser destituït abans de Nadal per cúmul de mals resultats. En aquell moment, els periquitos eren últims de la classificació i només havien pogut sumar cinc punts en 10 partits de lliga, repartits en una victòria, dos empats i set derrotes. Sens dubte, el resultat que aconsegueixi diumenge Diego Martínez contra el conjunt il·licità podria tensar encara més la corda i no seria descartable que en breu pogués seguir els mateixos passos que el seu antecessor a la banqueta de l’RCDE Stadium.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)