Espanyol

Denis Suárez: “El partit de diumenge és molt important i només pensem en la victòria”

El migcampista de l’Espanyol ha repassat la situació actual de l’equip i les seves sensacions en els primers dies com a blanc-i-blau

Denis Suárez, flamant fitxatge de l’Espanyol, ha ofert unes declaracions als mitjans del club, en què ha repassat els seus primers dies com a blanc-i-blau i la situació de l’equip. “El partit de diumenge davant de l’Elx és molt important. L’equip només pensa a sumar els 3 punts malgrat la dificultat del rival”, assegura el gallec. També, ha destacat la igualtat en la segona meitat de la taula, i que guanyant un partit “ja escales 4 o 5 posicions en la classificació”.

L’exjugador del Celta amb passat blaugrana, ha parlat de la seva arribada a Cornellà. “A l’afició li ha fet molta il·lusió el meu fitxatge”, confessa. En el seu primer partit, a casa contra l’Osasuna, va jugar poc més de mitja hora, i, en el segon amb la Reial Societat, tota la segona part. Ha aprofitat per enviar un missatge al seu entrenador Diego Martínez: “Vinc d’un període d’inactivitat, però cada cop em trobo millor. Estic preparat per si haig de jugar d’inici”.

Des que ha arribat, el migcampista encara no ha pogut celebrar ni una victòria, però creu que aquest cap de setmana serà la primera de moltes en el seu nou club.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)