Espanyol

Sergi Darder: “El partit contra l’Elx no és una final”

El capità blanc-i-blau ha fet una compareixença de premsa en la prèvia del partit de diumenge al camp del cuer

Sergi Darder ha comparegut davant dels mitjans de comunicació en la prèvia del partit de diumenge a les dues del migdia al camp de l’Elx, cuer de la lliga amb tan sols una victòria. El capità ha volgut remarcar la importància d’aquest enfrontament, malgrat no ser “una final, ja que queden 17 partits”. Admet que a l’equip li agradaria estar millor situat a la taula, però veu als seus companys confiats “per revertir la situació”. Sobre el rival, assegura que l’equip il·licità “no pot deixar passar més oportunitats” i que ells han d’aprofitar-se d’aquesta necessitat.

A la pregunta sobre la mentalitat de l’Espanyol, ha volgut enviar un missatge crític. “L’entorn té un pensament d’equip petit, però està en les mans dels jugadors canviar-ho”. Ha explicat la diferència amb l’última temporada que es va baixar a segona, ja que creu que “aquest any tot l’equip competeix”. També, ha deixat a tots els assistents sorpresos amb una frase lapidària. “Juguem millor quan no pensem”. Ha valorat positivament el fitxatge de Denis Suárez, però ha afegit que “és feina seva pujar al tren i treballar”.

Per acabar, ha volgut deixar la seva pinzellada sobre el cas dels pagaments per part del Barça a l’exvicepresident del Comitè d’Àrbitres José María Enríquez Negreira. “No en tinc tota la informació, però espero que s’arribi al final del cas i es prenguin les mesures necessàries perquè es tracta d’un fet molt greu que embruta la imatge de la competició”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)