3a divisió FEF

L’Escala perd en l’estrena a casa contra el Tona (0-2)

El conjunt escalenc continua sense marcar el primer gol a 3a divisió FEF i aquest migdia ha perdut contra el Tona en el primer partit a casa de la temporada (0-2). Els d’Arnau Sala han posat les coses difícils al conjunt tonenc i l’han tingut a les cordes durant uns minuts de la segona part, però el domini de la possessió dels osonencs s’ha acabat imposant.

En la primera part el Tona ha tingut més possessió i domini territorial, però l’Escala s’ha mantingut sòlid defensivament i ha concedit molt poques ocasions de gol. De fet, Xumetra ha estat a punt d’avançar els empordanesos però el seu remat de cap ha sortit desviat. Poc abans del descans, però, Dan Coll ha marcat el 0-1 rematant una falta lateral (42’). Després de la represa l’Escala ha sortit amb una marxa més i ha tancat el Tona al seu camp, però un penal en el minut 57’ ha significat el 0-2 de Pau Morer. Això no ha fet que els escalencs abaixessin els braços i han buscat amb insistència el gol, que no ha arribat perquè el travesser ho ha evitat en una ocasió d’Ibuki.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)