3a divisió FEF

L’Olot mereix més però empata contra la Pobla (0-0)

Pobla de Maf. 0 Olot 0

POBLA DE MAFUMET:Gerard Font, Urbina, Monta, Hamza, José Enrique, Aleix Grabulosa, Pouget (Guzmán, 78’), Dani Garcia (Lorca, 78’), Flemming, Arnau Sans (Danilo, 92’) i Teo (De la Torre, 68’).OLOT:Batalla, Barnils, Ayala, Blázquez, Terma (Roquet, 61’), Marc Mas, Urri (Ufano, 87’), Pedro, Forés (Chabboura, 77’), Uri González i Bigas.GOLS:-.ÀRBITRE:Moreno Villaecija.T.G.:als locals Hamza, Pouget i Arnau Sans; i als visitants Uri Ayala i Urri.

Després de vèncer en la primera jornada a casa contra el Peralada, l’Olot ha empatat a zero aquest migdia al camp de la Pobla de Mafumet en un partit en què ha merescut alguna cosa més, ja que pràcticament totes les ocasions han estat garrotxines, però la pilota no ha volgut entrar.

Des de l’inici els olotins han dominat el partit i no han concedit res al darrere a la Pobla, que pràcticament no s’ha acostat a la porteria de Batalla. L’Olot, en canvi, ha gaudit de molt bones ocasions. Marc Mas, de fet, n’ha tingut tres de clares en la primera mitja hora de partit. Els olotins han tingut una de les millors ocasions després de la represa, quan Forés ha aprofitat la passada de Blázquez però ha estavellat la pilota al travesser (50’). El guió general de la segona part ha sigut idèntic, amb l’Olot dominant i gaudint de les millors ocasions, però aquesta vegada sí que Batalla ha hagut d’intervenir per evitar el gol del local Dani García (59’). Tot i fer mèrits suficients, el gol no ha acabat arribant.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)