El cap d’Ashot certifica la segona derrota del Peralada (1-2)

El Peralada continua sense sumar en aquest inici de temporada complicat que tenia, i és que després de la derrota al camp de l’Olot els d’Àlex Marsal han perdut en l’estrena a casa contra el Prat (1-2), un altre dels descendits de 2a divisió FEF el curs passat i candidats a lluitar per l’ascens directe. No ha sigut un partit amb gaires ocasions i s’ha acabat decidint en la segona part per la capacitat de finalització dels potablava, concretament d’Ashot que ha marcat els dos gols.

En la primera part, després d’uns primers minuts de tempteig, el Prat ha guanyat la lluita per la possessió, però no ha pogut superar la defensa del Peralada i pràcticament no hi ha hagut ocasions clares de gol abans del descans. En canvi, en la primera acció de la segona part, el Prat ha trobat el cap d’Ashot i el davanter armeni ha marcat el 0-1 (46’). Els xampanyers han reaccionat bé al cop i han buscat l’empat. Ha arribat, i d’hora, i és que Junior ha finalitzat a l’àrea petita per marcar l’1-1 en el minut 55. Amb el partit obert, finalment la glòria se l’ha endut el Prat, i és que en el minut 69 Ashot ha guanyat l’esquena a la defensa i ha tornat a connectar una rematada de cap a la frontal de l’àrea petita que s’ha convertit en l’1-2 definitiu, i és que tot i buscar-ho fins al final el Peralada no ha pogut empatar de nou.