Girona

A Montilivi, un impuls anhelat

El Girona, en la jornada 12, arribava a la cita a casa contra l’Athletic Club amb l’esperança de sumar els últims tres punts abans de l’aturada pel mundial a casa. Els de Míchel Sánchez feia prop d’un mes i mig que no aconseguien els tres punts. L’últim cop havia sigut a casa contra el Valladolid en un matx que no es va decidir fins al minut 88 amb l’estrena golejadora d’Oriol Romeu (2-1).

Això no obstant, el conjunt de Míchel també afrontava el partit contra els bascos després d’aconseguir un valuosíssim empat al Santiago Bernabéu contra el Madrid (1-1) i sortir de la zona de descens. La necessitat del triomf era una condició indispensable, sobretot, per no marxar a l’aturada amb males sensacions i amb la por al cos d’estar immers en les tres últimes places, en una zona vermella molt delicada.

Canvi de rumb

A partir de la victòria a Montilivi contra l’equip de Valverde, el Girona va poder encetar el millor tram del curs guanyant, amb tres triomfs consecutius, i prolongant el bon moment en la lliga fins a Vila-real, on es va trencar la bona ratxa de sis partits sense perdre. Un canvi de rumb imprescindible.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)