Girona

Una lluita més oberta que mai

Amb els dos gols que va marcar en la victòria contra el Betis (3-2), Artem Dovbyk ha revifat les seves aspiracions d’acabar la temporada com el màxim golejador de primera divisió. De fet, l’ucraïnès ha igualat el jugador del Madrid Jude Bellingham i el davanter de l’Osasuna Ante Budimir al capdavant de la classificació pel pitxitxi amb setze gols. Dovbyk, però, ocupa la segona posició perquè ha disputat més partits que l’anglès i menys que el croat aquesta temporada. Un pas endavant, o més ben dit una recuperació important, després d’haver encadenat vuit jornades sense marcar, i és que després de la 21a jornada, amb el trio de gols contra el Sevilla, Dovbyk ja es va col·locar al capdavant del pitxitxi empatat amb Bellingham.

La lluita per convertir-se en el pitxitxi de la temporada 2023/24 serà d’alló més intensa d’aquí al final de temporada, i és que a banda dels tres futbolistes que han fet tres gols hi ha una llarga llista d’aspirants al darrere. Mayoral, amb 15, ja no jugarà més, però davanters com Sorloth i Morata, amb 14 i Lewandowsk, amb 13, no han dit l’última paraula. Sigui com sigui, és clar que Dovbyk s’ha erigir com un dels màxims favorits i només això ja diu meravelles del seu curs, ja que des del curs 2008/09, quan ho va ser Forlán (Atlético), cap jugador que no sigui del Barça o el Madrd ha acabat sent el pitxitxi.

1. Bellngham (Madrid) 16 gols
2. Dovbyk (Girona) 16
3. Budimir (Osasuna) 16
4. Borja Mayoral (Getafe) 15
5. Sorloth (Vila-real) 14
6. Morata (Atlético) 14
7. Lewandowski (Barça) 13
8. Guruzeta (Getafe) 13
9. Vinícius (Madrid) 12
10. Hugo Duro (València) 12
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)