Girona

Gols amb valor

Que Dovbyk ja hagi marcat setze gols en aquesta temporada ha superat les expectatives, sobretot pel fet de ser la seva primera aventura en una gran lliga, però tampoc es pot qualificar de sorpresa majúscula, ja que si es va convertir en el fitxatge més car de la història del Girona va ser per alguna cosa. Ara bé, el que ben segur que ningú es podia esperar era la transcendència en els resultats que ha tingut l’ucraïnès. Els gols contra el Betis, que van servir per avançar el Girona en el marcador dues vegades, marcant l’1-0 i el 2-1, en són la millor mostra, per molt que el gol definitiu del triomf l’acabés marcant Cristhian Stuani.

Si Dovbyk marca, el Girona no perd. Cert és que els gironins només han perdut cinc partits en tot el curs, però el que dona valor a aquesta afirmació és que els gols del davanter acostumen a ser decisius. Tant, que amb els dos que va marcar contra el Betis, catorze dels setze gols que ha marcat fins ara l’ucraïnès han servit per canviar el signe del partit en el moment del gol. Va fer l’1-1 al camp de la Real Sociedad (1-1), el 2-1 contra el Mallorca (5-3), l’1-1 al camp del Vila-real (1-2), el 2-2 i el 3-2contra l’Almeria (5-2), el 2-2 contra l’Osasuna (2-4), l’1-1 contra el Rayo (1-2), el 0-1 contra el Barça (2-4), l’1-0 contra l’Alavés (3-0), el 0-1 contra el Betis al Villamarín (1-1), l’1-1 i el 2-1 contra el Sevilla (5-1) i l’1-0 i el 2-1 contra el Betis a Montilivi (3-2). A més, la meitat dels gols, vuit, han estat per obrir la llauna. Només el 2-0 contra l’Alavés i el 3-1 contra el Sevilla, en partits en què ja havia marcat gols decisius, han estat gols de Dovbyk que han acabat sent intranscendents.

IMPORTANTS

Catorze dels setze gols de Dovbyk han servit per canviar el signe del partit
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)