Tennis

Nadal i Djokovic passen fluix als vuitens de final

Tennis. Roland Garros. El tretze cops campió del torneig venç Norrie per un triple 6-3 i el serbi derrota Berankis per 6-1, 6-4 i 6-1

El tretze cops campió Rafa Nadal (3) i el màxim aspirant a destronar-lo, Novak Djokovic (1), van passar fluix els setzens de Roland Garros i continuen sense perdre cap set. Djokovic va anar de cara a barraca davant del lituà Ricardas Berankis, en un partit meteòric –6-1, 6-4 i 6-1 en 1 hora i 32 minuts–, i jugarà els vuitens de final contra Lorenzo Musetti (54è). L’italià va superar el seu compatriota Marco Cecchinato (83è) per 3-6, 6-4, 6-3, 3-6 i 6-3. Nadal s’ha desfet del sud-africà Cameron Norrie (45è) per un triple 6-3 en 2 hores i 7 minuts i se les haurà amb el jove i perillós italià de 19 anys Jannik Sinner (18). El balear, que encadena 31 triomfs i 32 sets guanyats a París, tan sols va cedir tres punts al servei en el primer set. En l’inici del segon, però, Norrie li va endossar dos trencaments consecutius (1-3). La resposta va ser ràpida i eficient. El jove murcià de 18 anys Carlos Alcaraz, per la seva banda, va claudicar davant l’alemany Jan Lennard-Struff: 6-4, 7-6 (3) i 6-2.

Svitolina (5), una altra víctima

La txeca Barbora Krejcikova (33a de la WTA) va fer fora ahir en els setzens la ucraïnesa Elina Svitolina (5) per 6-3 i 6-2. Una víctima més en el quadre femení, en el qual ja han caigut cinc de les sis primeres favorites: Ashleigh Barty (1), Naomi Osaka (2), Arina Sabalena (3), Svitolina (5) i Bianca Andreescu (6). Tot plegat aplana el camí de Paula Badosa (33), que avui juga contra la txeca Marketa Vondrousova (20) els vuitens. Es manté viva, això sí, la nord-americana Sofia Kenin (4), que va reaccionar a temps contra la seva compatriota Jesicca Pegula: 4-6, 6-1 i 6-4. També hi són Serena Williams (7) i la vigent campiona, la polonesa Iga Swiatek (8), que va brillar contra l’estoniana Annet Kontaveit (30): 7-6 (4) i 6-0.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)