Tennis

Nadal progressa adequadament contra Sinner (7-5, 6-3 i 6-0)

El manacorí se les heurà amb l’argentí Schwartzman en els quarts de final de Roland Garros

El manacorí Rafa Nadal ha frenat l’empenta del jove italià Jannick Sinner (7-5, 6-3 i 6-0) per accedir als quarts de final de Roland Garros. El partit ha anat a ratxes, però el tretze vegades campió a París ha imposat la seva experiència i ha sabut oferir la seva millor versió en els punts decisius de cada set.

Nadal ha colpejat primer amb un trencament en el segon joc (2-0). Però Sinner ha replicat amb la mateixa moneda i amb dos breaks en el tercer i el cinquè ha capgirat la situació i ha pres la iniciativa jugant amb pilotes profundes i aprofitant els dubtes del manacorí amb el servei. L’italià, amb el vent a favor, ha servit per enllestir el primer set, però en el moment decisiu li ha faltat precisió i determinació. I Nadal no ha perdonat. El tennista del RCT Barcelona, més agressiu, ha enllaçat quatre jocs consecutius per tancar la primera mànega (7-5) i quatre més per marcar diferències en el segon (4-0). Sinner ha reaccionat amb dos trencaments (4-3), però com en el primer set ha defallit en el moment menys oportú. Nadal sí ha sabut enllestir la feina (6-3) i rematar en el tercer per un contundent 6-0. El seu pròxim rival serà l’argentí Diego Schwartzman, que s’ha imposat a l’alemany Jan-Lennard Struff (7-6, 6-4 i 7-5).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)