L’Assolim CN Mataró exhibeix potencial ofensiu contra el Sant Andreu (17-11)

L’equip maresmenc ha sentenciat el duel amb un parcial de 6-1 en el tercer quart i divendres tindrà la primera oportunitat d’obtenir el bitllet per a la final

L’Assolim CN Mataró ha exhibit la seva capacitat ofensiva i ha fet valer la seva condició d’amfitrió per marcar territori en el primer assalt (17-11) de les semifinals de lliga contra el CN Sant Andreu. El conjunt maresmenc tindrà divendres (21 h) a la piscina rival la primera oportunitat per aconseguir el bitllet per a la final. L’equip andreuenc ha reaccionat a la bona posada en escena local (5-4, 4-2, 6-1 i 2-4), però ha anat perdent pistonada i no ha pogut mantenir el ritme imposat per les maresmenques. Les golejadores del CN Mataró han estat Rita Keszthelyi (5), Simone van de Kraats (5), Sílvia Morell (2), Silvia Avegno (2), Anna Gual, Clara Cambray i Anni Espar, mentre que pel Sant Andreu han marcat Marina Cordobés (3), Hannah Ruckelshaus (3), Elyse Lemay (2), Tara Mary Elizabeth, Ariadna Ruiz i Gisel·la Farré.

Recuperant pilotes en defensa i molt efectives en les transicions, l’equip maresmenc ha tingut un inici espectacular (5-1). El CN Sant Andreu s’ha recompost, i amb Marina Cordobés com a protagonista, ha replicat amb un parcial de 0-3 per tancar el primer quart amb un ajustat 5-4. L’equip de Dani Ballart ha redreçat el rumb, i de la mà de les seves esquerranes, Sílvia Morell i Simone van de Kraats, ha tornat a fer una estrebada per arribar al descans llarg amb 3 gols de renda (9-6).

El tercer quart ha estat definitiu (6-1). Rita Keszthelyi, en estat de gràcia, ha exhibit el seu ventall de recursos ofensius amb tres dianes, Simone van de Kraats (2) ha deixat anar el seu poderós braç esquerre i Anni Espar, de contraatac, ha completat el festival mataroní. En aquest quart només Hannah Ruckelshaus ha vist porteria per a les andreuenques. Amb el partit decidit, l’últim quart ha estat per a les de Javi Aznar (2-4).